BIVŠI DEČKO ANE NIKOLIĆ I ANE KOKIĆ UBIJEN IZ SNAJPERA: Pričalo se da je imao snimke s**sa s mnogim pevačicama!
Foto: Nemanja Nikolić/Printscreen/Instagram/ananikolicofficial

bio je vlasnik lanca kladionica

BIVŠI DEČKO ANE NIKOLIĆ I ANE KOKIĆ UBIJEN IZ SNAJPERA: Pričalo se da je imao snimke s**sa s mnogim pevačicama!

Njega je ubica ubio hicem iz snajpera ispred njegove kuće, a metak mu je prošao kroz grudi i pogodio njegovog telohranitelja u vilicu

Objavljeno:

Aleksandar Milošević (30), zvani Aca Kostur, vlasnik lanca kladionica "Kalčo" i građevinske firme, ubijen je ispred svoje kuće u Udbinskoj ulici 17 28.6.2008. godine.

Metak, najverovatnije ispaljen iz snajpera, koji je Miloševića pogodio u grudi, završio je u ramenu njegovog vozača Igora Kukunešoskog (19).

Milošević je bio u komi, a i njegov vozaču teškom stanju. Njih dvojica su se u ponoć dovezli Miloševićevim džipom Porše Kajenom do Udbinske ulice. Čim je Milošević otvorio vrata džipa i počeo da ustaje, metak ga je pogodio u grudi. Prošao mu je kroz telo, okrznuo vozača o vilicu i zaustavio se u njegovom kuku. Napadač je pobegao, a pretpostavlja se da ga je u blizini saučesnik čekao u automobilu.

Miloševićevi prijatelji, koji su bili u vozilu iza njegovog džipa, kada su videli da je pao, istrčali su iz svog automobila. Teško povređenog Acu Kostura i vozača odvezli su u Urgentni centar. Milošević je prva pomoć pružena na reanimaciji i konstatovano je da mu je metak povredio pluća, slezinu i želudac. Milošević je preminuo posle operacije u kojoj mu je izvađena slezina. Njegov vozač je zadobio teške povrede i zadržan je na lečenju.

Patrola policije koja je dežurala u Urgentnom centru kada su dovezeni ranjeni Milošević i vozač obavestila je kolege koji su odmah pretražili okolinu višespratnice u kojoj živi Aca Kostur i ispred koje je ranjen. Međutim, nisu nađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na identitet napadača.

Zgrada u kojoj Milošević stanuje obezbeđena je i u nju može da uđe samo onaj ko zna šifru ili ukoliko mu stanar automatski otvori vrata. Miloševićeve komšije juče nisu bile raspoložene za bilo kakvu priču i jedino su prokomentarisali da je „sve to strašno“.

Milošević je imao dosije u beogradskoj policiji. Zašto je neko pokušao da ga ubije, nije poznato, a operativci motiv traže u njegovim poslovima i privatnim kontaktima. Posebno su pod lupom njegovi građevinski poslovi i da li je sa nekim došao u sukob zbog preklapanja interesnih zona. Osim dosijea, Milošević je s policajcima bio povezan i na drugi način. Kako se saznalo, svojevremeno je pripadnike MUP-a angažovao kao svoje obezbeđenje.

- Milošević je i blizak prijatelj Andrije Draškovića. Najbolja prijateljica mu je bila Verica Rakočević, Draškovićeva bivša tašta. On je čak finansijski pomogao njene modne revije - govorio je jedan Miloševićev poznanik.

Široj javnosti Milošević je poznat kao gost mondenskih mesta. U trač rubrikama pisano je o njegovim navodnim vezama s pevačicama Anom Nikolić, Anom Kokić i Aleksandrom Perović. Svojevremeno je dovođen u vezu i sa misicom Dinom Džanković, članicom grupe „Models“ Ivanom Stamenković Sindi, pevačicom Slađanom Ivanišević i manekenkom Tijanom Šarenac.

Nekoliko godina kasnije su se pojavile informacije u javnosti da je Milošević imao snimke seksa sa poznatim pevačicama, glumicama i manekenkama. Policija je navodno zaplenila sve te snimke koji su bili napravljeni skrivenom kamerom u njegovom stanu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / politika-ekspres.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.