ZNA SE KO JE UBIO ŠKALJARCE NA KRFU: Novi detalji likvidacije, izrešetalo ih je 8 napadača
U stalnom smo kontaktu sa srpskom policijom, kako bismo što pre identifikovali osumnjičene”, naveo je zvaničnik policije., Foto: Filip Plavčić, Damir Dervišagić, Profimedia

Otkriveno

ZNA SE KO JE UBIO ŠKALJARCE NA KRFU: Novi detalji likvidacije, izrešetalo ih je 8 napadača

Postoje neke sumnje da su egzekuteri pucali na dvojicu ‘škaljaraca’ iz čak četiri oružja”, dodao je izvor

Objavljeno:

Grčka policija otkrila je nove detalje o egzekuciji dvojice pripadnika “škaljarskog klana” Damira Hadžića i Alana Kožara, koji su izrešetani u julu na Krfu.

Kako je neveo jedan od tamošnjih zvaničnika policije, otkriveno je da je u dvostrukom ubistvu na Krfu učestvovalo čak osam osoba, za kojima se traga, kao i da postoji video-snimak na kom se vide lica egzekutora.

U stalnom smo kontaktu sa srpskom policijom, kako bismo što pre identifikovali osumnjičene”, naveo je zvaničnik policije.

Prema izveštaju grčke policije, sumnja se da su napadači u Grčku došli 10 dana pre ubistva Hadžića i Kožara, a da su se do Krfa dovezli sa dva skutera, koja su posle egzekucije pronađena na plaži.

Postoje neke sumnje da su egzekuteri pucali na dvojicu ‘škaljaraca’ iz čak četiri oružja”, dodao je izvor.

"Podsetimo, Damir Hadžić i Alan Kožar, koji su važili za visokopozicionirane pripadnike “škaljarskog klana” likvidirani su 24. jula ispred vile na Krfu. Njih dvojica su izrešetana u automobilu, kojim su se dovezli sa plaže do vile, koju su prethodno iznajmljivili koristeći lažna slovenaačka dokumenta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.