PRVO JU JE UDARAO, A KAD JE PALA POČEO JE DA JE DAVI! Da li je ovo dovoljna kazna za ubicu iz Iđoša? (FOTO)
Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu je protiv navedene presude, u delu izrečene kazne, izjavilo žalbu, sa predlogom da se okrivljeni strožije kazni., Foto: ZRENJANINSKI.COM / PRIVATNA ARHIVA

ZAtvor

PRVO JU JE UDARAO, A KAD JE PALA POČEO JE DA JE DAVI! Da li je ovo dovoljna kazna za ubicu iz Iđoša? (FOTO)

Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu je protiv navedene presude, u delu izrečene kazne, izjavilo žalbu, sa predlogom da se okrivljeni strožije kazni

Objavljeno:

Viši sud u Zrenjaninu doneo je presudu kojom je oglasio krivim S.S. iz Idvora zbog ubistva vanbračne supruge V.N, saopštio je viši javni tužilac Zoran Đuran. Presuda je podneta zbog izvršenog krivičnog dela ubistvo, a okrivljeni je zbog dela za koje je oglašen krivim osuđen na kaznu zatvora u trajanju od deset godina.

Utvrdjeno je da je okrivljeni 29. avgusta prošle godine, u Torku, posle kraće svadje, najpre fizički napao svoju vanbračnu suprugu u kući i dvorištu kuće u kojoj su zajedno živeli, zadao joj više udaraca rukama u glavu i telo, a kada je ona pala, okrivljeni joj je prišao i rukama udavio.

Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu je protiv navedene presude, u delu izrečene kazne, izjavilo žalbu, sa predlogom da se okrivljeni strožije kazni.

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.