BMW STAO BLIZU ŠKOLE U STARIM BANOVCIMA, 2 TIPA PROBALA DA NAMAME DEVOJČICE U KOLA! Srećom, naišla je ONA
Foto: Profimedia

STRAVIČNO!

BMW STAO BLIZU ŠKOLE U STARIM BANOVCIMA, 2 TIPA PROBALA DA NAMAME DEVOJČICE U KOLA! Srećom, naišla je ONA

Sve se dogodilo kod nekadašnjeg stovarišta „Šovljanski

Objavljeno: 12:16h

Prvog dana nove školske godine, dve učenice četvrtog razreda osnovne škole u Starim Banovcima doživele su pravu dramu po povratku iz škole.

Naime, dvojica muškaraca u besnom automobilu parkiranom nedaleko od osmoletke ponudili su im prevoz. Devojčice su u strahu počele da beže. One su sada dobro, a o svemu je obaveštena policija.

Kako saznajemo, sve se dogodilo kod nekadašnjeg stovarišta „Šovljanski“, gde je bio parkiran teget BMW X5 inđijskih registarskih oznaka.

- Ta dvojica nepoznatih muškaraca starih između 45 i 50 godina ponudili su devojčicama da ih povezu. One su se uplašile i počele da beže.

Sva sreća da je u tom momentu naišla majka jedne od njih i povezla decu. Sve je prijavljeno policiji, a o nemilom događaju obavešteni su i svi roditelji u roditeljskoj grupi na Vajberu - navodi naš sagovornik upućen u slučaj.

Boško Milojević, direktor OŠ „Slobodan Savković“, u koju idu učenice, kaže za „Alo!“ da je razgovarao sa policijom i da je preneo sve informacije koje je imao. Ističe i da je video devojčice i da su dobro.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.