RODITELJI DEČAKA KOJI JE PAO SA PETOG SPRATA NA PALILULI REKLI SU SAMO JEDNU STVAR! Ovo je ŠOKANTNO
Foto: Kurir

tragedija

RODITELJI DEČAKA KOJI JE PAO SA PETOG SPRATA NA PALILULI REKLI SU SAMO JEDNU STVAR! Ovo je ŠOKANTNO

Dečak T. J. (12), koji je u ponedeljak oko 17.30 u Ulici braće Grim 18 pao s petog sprata, nalazi se u Urgentnom centru i bio je u teškom stanju. Roditelji i dalje ne znaju kako je došlo do strašne nesreće na terasi njihovog doma na Paliluli.

Objavljeno:

Otac i majka teško povređenog mališana celu noć proveli su u bolnici, čekajući da njihovom sinu bude makar malo bolje, ali su sutradan oko 12 sati poslati kući bez dobrih vesti.

- Naš sin je i dalje u teškom stanju. Nismo u stanju da razgovaramo o tome, mnogo nam je teško. Ne znamo ni kako je došlo do toga, odnosno da li je pao ili je skočio - rekao je za Srpski telegraf vidno utučeni otac nesrećnog mališana.

Kako saznajemo, T. J. je u ponedeljak nakon reanimacije u Urgentnom centru smešten na odeljenje intenzivne nege sa višestrukim prelomima.

U trenutku nesreće u stanu dečaka, u kojem živi sa roditeljima i bratom, koji ima šest godina, nalazio se samo njegov otac, a kako su se naši reporteri uverili na licu mesta, terasa ima betonsku ogradu, pa je moguće da se mališan popeo na nju, nakon čega je usledila nesreća.

- Čuli smo samo tup udarac. Niko ga nije video kako pada. Otac je odmah istrčao napolje i zatekao ga na betonu pored ulaza u zgradu. Hitna je ubrzo stigla i odvela dečaka u Urgentni centar - ispričali su stanari zgrade u Ulici braće Grim.

Oni su istakli da je T. J. nedavno pokosio automobil u obližnjoj ulici i da je neko vreme bio u komi, nakon koje se jedva oporavio.

foto: Kurir

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.