ŽENA PRONAĐENA U KOMODI, STRPALI JE I DRŽALI DOK JE NISU NAŠLI CARINICI NA GRANICI! Zapanjili su se od prizora!
žena iz komode, Foto: Uprava carine

sve se desilo na granici

ŽENA PRONAĐENA U KOMODI, STRPALI JE I DRŽALI DOK JE NISU NAŠLI CARINICI NA GRANICI! Zapanjili su se od prizora!

Carinici su se 24. avgusta 2020. godine na prelazu Gradina suočili sa još jednim neobičnim pokušajem ilegalnog prelaska državne granice, kada su 31-godišnju Marokanku pronašli u namenski napravljenom ''bunkeru'' za krijumčarenje.

Objavljeno:

Slučaj je otkriven na ulaznoj strani prelaza Gradina oko 08:45 časova, kada je na red za redovnu kontrolu pristigao kombi švedskih registarskih oznaka.

Kombijem je upravljao 73-godišnji švedski državljanin marokanskog porekla koji je carinicima rekao da nema ništa da prijavi za kontrolu.

foto: printsscreen

Carinici su se u saradnji sa graničnom policijom ipak odlučili za detaljan pregled, što se ubrzo pokazalo kao dobra odluka.

U improvizovanoj komodi koju je pomenuti putnik prevozio u teretnom delu kombija, otkrivena je 31-godišnja Marokanka koja je tu bila sakrivena.

foto: printscreen

Da bi to uopšte bilo moguće, fioke komode su namerno skraćene, kako bi se napravio neophodan prostor, a potom pokrivena i dušecima.

foto: printscreen

Sakrivena osoba je kod sebe imala pasoš Maroka, a u razgovoru sa putnicima, carinici su saznali da je reč o bračnom paru čija je namera bila da prođu kroz Srbiju na putu do Švedske.

Naime, muškarac je izjavio da je pokušao da prokrijumčari suprugu, jer nije imala vizu koja joj je potrebna za ulazak u Srbiju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.