SRPSKI CARINICI SU NA GRADINI NAŠLI SKRIVENI BUNKER: Nisu mogli ni da sanjaju šta će ZATEĆI UNUTRA (FOTO)
Carinici pronašli Marokanku u namenski napravljenom "bunkeru" za krijumčarenje, Foto: Uprava carine

marokanka sakrivena u imrovizovanoj komodi

SRPSKI CARINICI SU NA GRADINI NAŠLI SKRIVENI BUNKER: Nisu mogli ni da sanjaju šta će ZATEĆI UNUTRA (FOTO)

Slučaj je otkriven na ulaznoj strani prelaza Gradina oko 08:45 časova, kada je na red za redovnu kontrolu pristigao kombi švedskih registarskih oznaka

Objavljeno:

Carinici su se 24. avgusta 2020. godine na prelazu Gradina suočili sa još jednim neobičnim pokušajem ilegalnog prelaska državne granice, kada su 31-godišnju Marokanku pronašli u namenski napravljenom ''bunkeru'' za krijumčarenje.

Slučaj je otkriven na ulaznoj strani prelaza Gradina oko 08:45 časova, kada je na red za redovnu kontrolu pristigao kombi švedskih registarskih oznaka.

Kombijem je upravljao 73-godišnji švedski državljanin marokanskog porekla koji je carinicima rekao da nema ništa da prijavi za kontrolu.

Carinici su se u saradnji sa graničnom policijom ipak odlučili za detaljan pregled, što se ubrzo pokazalo kao dobra odluka.

foto: Uprava Carine

U improvizovanoj komodi koju je pomenuti putnik prevozio u teretnom delu kombija, otkrivena je 31-godišnja Marokanka koja je tu bila sakrivena.

foto: Uprava Carine

Da bi to uopšte bilo moguće, fioke komode su namerno skraćene, kako bi se napravio neophodan prostor, a žena je pritom bila pokrivena i dušecima.

Sakrivena osoba je kod sebe imala pasoš Maroka, a u razgovoru sa putnicima, carinici su saznali da je reč o bračnom paru čija je namera bila da prođu kroz Srbiju na putu do Švedske.

foto: Uprava Carine

Naime, muškarac je izjavio da je pokušao da prokrijumčari suprugu, jer nije imala vizu koja joj je potrebna za ulazak u Srbiju.

foto: Uprava Carine

U prilogu se nalazi i snimak na kome se vidi kako je izgledao prostor iza namerno skraćenih fioka u kome se skrivala ova žena.

Мигранткиња скривена иза скраћених фиока

31-годишњу Мароканку пронашли су цариници данас на прелазу Градина угурану у наменски направљен ''бункер'' за кријумчарење. Како је изгледао простор иза намерно скраћених фиока у коме се скривала ова жена, погледајте на снимку који следи...

Posted by Uprava carina Republike Srbije on Понедељак, 24. август 2020.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.