Studentkinja iz Smedereva dobila batine od vozača autobusa jer nije imala sitno!

Incident u autobusu Laste

Studentkinja iz Smedereva dobila batine od vozača autobusa jer nije imala sitno!

- Skočio je sa stolice, obgrlio me obema rukama, hteo je da me baci niz stepenice. Uhvatila sam se za suvozačevo mesto da ne bih pala i počela da vrištim. Tada me je otvorenom šakom udario po licu - kaže Đurđica Ilić
Objavljeno: 08:48h

Studentkinja iz Smedereva, Đurđica Ilić ispričala je da je dobila je batine od vozača “Lastinog” autobusa G. M., zato što nije imala sitno da plati kartu. – Nisam imala sitno da platim 40 dinara, koliko to košta i vozač je krenuo da viče. Ja sam tu oćutala, šta da kažem starijem čoveku, može otac da mi bude – ispričala je Đurđica za “Blic” šta ju je snašlo kada je krenula iz Smedereva za Beograd. Peronsku kartu je kupila, a povratnu kartu je htela kod vozača, na šta je on, kako kaže, počeo da viče da nema vremena da njoj piše karte, psovao joj majku i izgovarao svakakve reči.

– Skočio je sa stolice, obgrlio me obema rukama, hteo je da me baci niz stepenice. Uhvatila sam se za suvozačevo mesto da ne bih pala i počela da vrištim. Tada me je otvorenom šakom udario po licu. Srećom, skočio je i moj drug – priča nesrećna devojka. U Urgentnom centru su joj konstatovali istegnuće i distorziju vratnih mišića, modrice i crvenilo na podlakticama i uznemirenost zbog koje je dobila lekove za smirenje. Iz “Laste” kažu da je vozač G. M. suspenodavan i da je protiv njega pokrenut postupak. (Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.