ANĐELKO UBIO LJUBAVNICU, PA ZVAO ĆERKU DA JOJ TO KAŽE! Onda je uzeo OMČU i obesio se, OVO JE SVE ŠTO JOJ JE REKAO
Anđelko F., Foto: Printscreen/Facebook

JEZIVO

ANĐELKO UBIO LJUBAVNICU, PA ZVAO ĆERKU DA JOJ TO KAŽE! Onda je uzeo OMČU i obesio se, OVO JE SVE ŠTO JOJ JE REKAO

Komšije dodaju da nisu očekivale da bi Anđelko mogao da počini ovakav zločin

Objavljeno:

Anđelko F. koji je juče u kući u selu Dupljaja kod Bele Crkve ubio svoju partnerku, inače bivšu svastiku, a potom izvršio samoubistvo, posle zločina je telefonom pozvao ćerku.

Kako saznaje Blic, Anđelko F. je oko 12 sati juče pozvao ćerku, međutim na telefon se javio njen muž, a njegov zet. Uznemireni Anđelko rekao mu je da je “napravio glupost”.

Prema priči komšija i meštana sela, porodica ga u tom trenutku nije shvatila ozbiljno, jer je, kako kažu, Anđelko više puta govorio da će se ubiti.

Tek popodne, oko 17 sati, ćerka i zet otišli su do njegove kuće da ga obiđu i tada su u kući zatekli Katicu T. u lokvi krvi. Anđelka u prvom trenutku nisu nigde videli.

Šokirani prizorom, pozvali su policiju koja je odmah došla na lice mesta. Pretražili su kuću i dvorište i u radionici u dvorištu kuće pronašli i Anđelkovo telo. Muškarac se, nakon što je ubio partnerku Katicu T., obesio…

foto: Facebook/Printscreen

“Policija je pronašla i oproštajno pismo i dala ga njegovoj ćerki da bi prepoznala rukopis. Ona je rekla da je pismo napisao njen otac. Rekla je da nije pročitala šta je sve pisalo u pismu, ali da je on napisao da su zajedno odlučili da to urade, jer nisu mogli javno da budu zajedno”, pričaju komšije nesrećne porodice.

Kako se nezvanično saznaje, Anđelkova ćerka je rekla da nije znala da je njen otac u vezi sa bivšom svastikom.

Meštani kažu da ne znaju kada je Katica došla u njegovu kuću u Dupljaji budući da je inače s porodicom živela u Kaluđerici. Međutim, kako se saznaje, jedan od komšija rekao je da je video da je Anđelko Katicu dovezao oko 11 sati juče. Sat vremena kasnije pozvao je ćerku i nagovestio da je uradio nešto strašno…

Komšije dodaju da nisu očekivale da bi Anđelko mogao da počini ovakav zločin.

“Bio je dobar, vredan i radan čovek. Pošten. Nikad niko ne bi pomislio da može da uradi ovako nešto”, rekle su komšije u razgovoru.

Anđelko je radio kao zidar.

Prema nezvaničnim informacijama, on i Katica, inače sestra njegove bivše žene i majke njegove dece, u vezi su bili već neko vreme, ali su to uglavnom skrivali jer, navodno, porodica to nije mogla da prihvati.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.