OVO DO SADA ZAISTA NIJE VIĐENO, CARINICI SU POPADALI PRED PRIZOROM: Na prelazu Gradina su ovo PRONAŠLI!
Carina, ilustracija, Foto: Uprava carine

MAlo je falilo

OVO DO SADA ZAISTA NIJE VIĐENO, CARINICI SU POPADALI PRED PRIZOROM: Na prelazu Gradina su ovo PRONAŠLI!

Zajedno sa satovima pronadjena su i četiri komada zlatnog nakita – dva prstena, broš i privezak ukrašeni dijamantima i cirkonima

Objavljeno:

Carinici na prelazu Gradina zaplenili su skupocene satove i nakit, koje je iz Srbije u Bugarsku pokušao da prokrijumčari navodni trgovac satovima i antikvitetima, saopštila je Carina Srbije.Prekršaj je otkriven kada je na red za kontrolu, na izlazu iz zemlje, pristigao "BMW" bugarskih registarskih oznaka, kojim je sam putovao 42-godišnji državljanin Bugarske.

On je kazao da nema ništa osim ličnog prtljaga, ali su prilikom pregleda u njegovoj torbici sa ličnim dokumentima i novcem pronadjena četiri ručna časovnika robnih marki "Chopard", "Breguet", "Boucheron" i "Vacheron Constantin Geneve" koji je pozlaćen 18-karatnim zlatom i optočen i brilijantima.

Zajedno sa satovima pronadjena su i četiri komada zlatnog nakita – dva prstena, broš i privezak ukrašeni dijamantima i cirkonima, koji bi osim tržišne, mogli imati i antikvitetsku vrednost.

Potom je i u ladici ispred suvozačkog sedišta pronadjen još jedan muški ručni sat "Rolex Detejust", takodje sa 18-karatnom pozlatom.

Pošto se sumnja da zaplenjeni satovi i nakit vrede više od 20.000 evra, kako je u svojoj izjavi naveo prekršilac, biće uradjeno naknadno veštačenje radi procene njihove vrednosti.

S obzirom da procenjena vrednost zaplenje robe prelazi jednu trećinu vrednosti vozila, do okončanja postupka pred sudom biće zadržan i automobil, čime se ukupna vrednost prekršaja uvećava na preko 32.000 evra.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.