TEODORA JE OSTALA BEZ STOPALA I JEDVA JE ŽIVA! 1 trag pomogao policiji da nađe vozača koji joj je POKOSIO NOGU
policija na dobrom putu, Foto: Dragana Udovičić

horor ne prestaje

TEODORA JE OSTALA BEZ STOPALA I JEDVA JE ŽIVA! 1 trag pomogao policiji da nađe vozača koji joj je POKOSIO NOGU

Teodora je živa, ali njeno stanje je i dalje izuzetno teško i potresno.

Objavljeno:

Filip I. (20) koji je 8. avgusta u 23:30 crvenom ford fijestom pokosio Teodoru R. (19) na pešačkom prelazu u Košutnjaku i otkinuo joj stopalo, pokušao je da prikrije tragove nesreće, a policiji je odlučio da se preda tek kad je shvatio da su mu za petama.

Mladi vozač je sugrađanku teško povredio automobilom koji je iznajmio u jednoj beogradskoj rentakar agenciji.

Kobne subote Filip je pokosio Teodoru nedaleko od restorana, "Bajka" i pobegao sa mesta nesreće, ne zaustavivši se da ukaže prvu pomoć devojci koju je krvnički udario i teško povredio. Velikom brzinom produžio je dalje, a onda rentirani ford parkirao daleko od zgrade u koojoj živi, na Vidikovcu.

- Filip je postupio veoma nehumano i svojevoljno predao policiji, uprkos vestima da je Teodoru životnu ugrozio prilikom udesa, posle kog je otišao kući da spava! Taj postupak je za svaku osudu. Da nije shavtio da mu je policija za petama, on bi se i dalje pravio kao da se ništa nije desilo - kaži izvor.

- Filip je nesreću izazvao vraćajući se kući iz grada na Vidikovac. Kada je udario Teodoru pobegao je i parkirao auto daleko od svoje zgrade, ali isto na Vidikovcu. Kamere nisu uspele da snime tablice te ford fijeste, ali su policajci bili uporni i pretražili su svaki kutak tog naselja. Na jednom parkingu su pronašli tu fijestu i po malom oštećenju na braniku posumnjali da su njime Teodori nanesene povrede. Policajci su proverom utvrdili da je automobil u vlasništvu agencije registrovane kao rentakar i uputili se pravo kod njih da vide ko ga je iznajmio. Tek po pozivu iz rentakar agencije, Filip je angažovao advokata i otišao sa njim da se preda - dodaje izvor blizak istrazi.

Posle saslušanja, nakon kratkog pritvora, vozač je pušten da se brani sa slobode u procesu koji će protiv njega otpočeti tek kad se stabilizuje zdravlje od Teodore.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.