OVO JE OTAC - UBICA SVOG DETETA! Mihajlo tukao sinčića DO SMRTI, izjavio da mu je udario samo par šamara (FOTO)
Foto: Foto: FacebookPrintscreen/Mihajlo Tot

monstrum

OVO JE OTAC - UBICA SVOG DETETA! Mihajlo tukao sinčića DO SMRTI, izjavio da mu je udario samo par šamara (FOTO)

Hrabri dečaćić se 43 dana borio u bolnici, ali je nažalost 7. avgusta izgubio životnu bitku

Objavljeno:

Dvoipomesečni N. T. iz Vršca preminuo je u petak na Institutu za majku i dete, mesec i po dana nakon što ga je pretukao otac Mihajlo Mišel Tot (29). Dete je, kako je pokazala obdukcija, od batina zadobilo oštećenja važnih moždanih centara i uprkos naporima lekara nije preživelo.

Mihajlo je, kako se saznaje, pred tužiocem u potpunosti priznao zločin, odnosno da je pretukao bebu. Branio se time da je udario nekoliko šamara, u tom trenutku bebi staroj svega mesec i po dana, da bi "je smirio". Tot će biti u pritvoru do daljeg.

Pritvor Totu je određen zbog sumnje da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke, ali i zbog velikog uznemirenja javnosti nakon što je obelodanjeno šta je uradio sopstvenom detetu.

Otac monstrum je u pritvoru od 25. juna, nakon što je majka Tamara M. (32), nevenčana supruga Mišela Tota, sa muškom bebom došla na Institut. Lekari su konstatovali da beba ima hematom na glavi i o toj povredi obavestili policiju, pa je osumnjičeni otac odmah uhapšen i određen mu je pritvor zbog nasilja u porodici.

U istrazi je, prema nezvaničnim saznanjima beogradskih medija, utvrđeno da je otac tek rođenog sinčića tresao i udario mu nekoliko šamara i tako mu naneo povrede glave i mozga. Šta je prethodilo tom mučenju bebe, biće utvrđeno u daljoj istrazi.

Inače, hrabri dečaćić se 43 dana borio, ali je nažalost 7. avgusta izgubio životnu bitku.

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.