POZNATO KO JE "DIGAO DŽIP" ŠARIĆEVOM SVEDOKU? Nikolašević sumnja da iza bombaškog napada stoji OVAJ ČOVEK
Foto: News 1

au

POZNATO KO JE "DIGAO DŽIP" ŠARIĆEVOM SVEDOKU? Nikolašević sumnja da iza bombaškog napada stoji OVAJ ČOVEK

Apsolutno sam siguran da iza toga stoji Nebojša Joksović i niko drugi! To je hteo da uradi pre dve godine, a sada je to opet pokušao

Objavljeno:
  • 26

Valjevcu Goranu Nikolaševiću (51), svedoku u procesu Pljevljaku Darku Šariću (50), dignut je džip u vazduh u Valjevu, a on sumnja da iza bombaškog napada stoji svedok saradnik Nebojša Joksović Joksa (49).

U trenutku eksplozije Nikolašević je spavao sa suprugom i decom u porodičnoj kući u Mišarskoj 1, kada je odjeknula strahovita detonacija, koja je raznela njegov džip i oštetila vozila parkirana u blizini. Stakla na lokalu i okolnim kućama su popucala, a eksplozija je odjeknula u celom kraju.

- Digli su mi džip "hondu element", vredan oko 10.000 evra. Spavao sam u kući sa porodicom kada je grunulo. Sve komšije su se prestravile. Apsolutno sam siguran da iza toga stoji Nebojša Joksović i niko drugi! To je hteo da uradi pre dve godine, a sada je to opet pokušao. Smeta mu šta sve znam o njegovim kriminalnim delatnostima i to iznosim na sudu i hoće da mi pošto-poto skine glavu. To sam pre dve godine rekao u istrazi i jutros sam to ponovio. Ne znam više dokle treba to da ponavljam? Znači treba da ostanem bez glave da bi neko ukapirao o čemu se tu radi! - rekao je juče Nikolašević.

On naglašava da je ovim napadom Joksović prevršio svaku meru.

- Smeta mu istina i ovo neće biti poslednje što će da uradi. Uplašen sam za svoj život, kao i za bezbednost svoje dece. Auto je totalno uništen. Sigurnosne kamere snimile su kako nepoznati, maskirani muškarac prilazi autu i stavlja napravu na haubu, a ubrzo posle toga je auto raznet - dodaje on.

Nikolašević kaže da je sada tužilac u Valjevu dao Joksoviću zeleno svetlo jer je nedavno odbacio krivičnu prijavu koju je podneo protiv njega za pokušaj ubistva 2018. godine.

- Tužilac je pre nekoliko dana odbacio moju krivičnu prijavu protiv Joksovića i automatski mu dao zeleno svetlo da me i dalje napada. Rekao sam policiji da samo na njega sumnjam. Nemam drugog neprijatelja, već isključivo njega. Policija vodi istragu protiv nas, a on diže u vazduh. Ovo je više besmisleno! - ogorčen je Nikolašević.

Tužilac Zlatko Šulović iz Valjeva odbacio je pre nekoliko dana krivičnu prijavu protiv Joksovića za pokušaj ubistva Nikolaševića. Slučaj je prvo bio u Specijalnom tužilaštvu u Beogradu, a onda je na čudan način prebačen u Valjevo, gde je tužilac odustao od krivičnog gonjenja.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media