EKSPLODIRAO AUTOMOBIL SVEDOKA PROTIV ŠARIĆA! Džip odleteo u vazduh ispred porodične kuće!
Ilustracija, Foto: Dragan Kadić

pokušaj ubistva?

EKSPLODIRAO AUTOMOBIL SVEDOKA PROTIV ŠARIĆA! Džip odleteo u vazduh ispred porodične kuće!

Od siline eksplozije, oštećeno je još nekoliko vozila parkiranih u blizini, ali srećom povređenih nije bilo

Objavljeno:

Automobil Valjevca Gorana Nikolaševića, svedoka u procesu koji se vodi protiv osumnjičenog narko bosa Darka Šarića, eksplodirao je noćas ispred njegove porodične kuće u širem centru Valjeva.

Eksplozija se dogodila oko tri sata iza ponoći u Mišarskoj ulici, kada je u vazduh odleteo džip "honda element", čiji je vlasnik Nikolašević, a koji je bio parkiran na trotoaru ispred kuće u kojoj živi sa porodicom. Od siline eksplozije, oštećeno je još nekoliko vozila parkiranih u blizini, ali srećom povređenih nije bilo.

foto: Printscreen/Youtube

Kako saznaje "Blic", sigurnosne kamere sa jednog od objekata u ulici zabeležile su prilazak maskiranog muškarca sa kapuljačom na glavi kako prilazi vozilu, ostavlja predmet na haubu i brzo se udaljava, nakon čega, nedugo potom, dolazi do eksplozije koja je praktično probudila čitav kvart.

Nikolašević je u žižu javnosti dospeo kada je podneo krivičnu prijavu u kojoj sumnja da mu jedan od svedoka saradnika u procesu protiv Šarića, Nebojša Joksović, "planira ubistvo tako što će naručiti postavljanje eksplozivne naprave pod njegov automobil".

Sam Nikolašević je takođe jedan od svedoka u tom procesu.

Uviđaj na mestu eksplozije obavili su pripadnici policije i valjevskog Višeg tužilaštva.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.