Svedoci pogibije devojčica koje je ubio grom: Anđeli su gorele noge, Ivana je odletela u kanal!
Foto: Facebook / Kud Sveti Sava Zug

Dan žalosti u Aleksandrovcu

Svedoci pogibije devojčica koje je ubio grom: Anđeli su gorele noge, Ivana je odletela u kanal!

Anđela je na licu mesta podlegla povredama, a ni dvosatni pokušaji stručnjaka sa Internog odeljenja Opšte bolnice u Kruševcu da ožive Ivanu nisu dali rezultate
Objavljeno: 09:16h

Gledala sam sa tatom kroz prozor, bilo je veoma oblačno. Odjednom je nešto puklo. Sledećeg trenutka ugledali smo devojčice kako leže i ljude koji su prilazili da im pomognu. Jednu devojčicu je grom odbacio u kanal, a drugoj su gorele noge....

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

O ovim potresnim scenama svedočila je Katarina Janković, komšinica Anđele, jedne od poginulih devojčica iz Aleksandrovca.

Evo šta treba uraditi kako bi se zaštitili od udara groma!

Dan nakon ove tragedije, u kojoj su od posledica udara groma poginule Anđela Bačević (15) i Ivana Ivanović (15), meštani Aleksandrovca pale sveće i ostavljaju bukete cveća ispod drveta u Kruševačkoj ulici u Aleksandrovcu, gde su pokušavajući da se zaštite od grmljavine i kiše nastradale nesrećne devojčice.

I drugi očevici navode da je prizor pogibije bio stravičan. Jedan od njih je i Boško Šimunović, radnik pogrebnog odeljenja JKP iz Aleksandrovca, koji živi preko puta drvoreda gde se odigrala tragedija.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.