MAKAZA JE PREŽIVEO 9 SAČEKUŠA, BILI SU UPORNI DA GA PLJASNU! Imao je 14 metaka u sebi, PUCALI NA NJEGA I IZ PUŠKE
Goran Anđelić Makaza, Foto: Prinstcreen

LEGENDE DEVEDESETIH

MAKAZA JE PREŽIVEO 9 SAČEKUŠA, BILI SU UPORNI DA GA PLJASNU! Imao je 14 metaka u sebi, PUCALI NA NJEGA I IZ PUŠKE

"Anđelić je prvi put bio meta 1990, kada je ranjen u pucnjavi kod nekadašnjeg hotela "Agava"

Objavljeno:

Goran Anđelić poznatiji kao Makaza hapšen je poslednji put 2018. godine kada je zajedno sa suprugom pao u velikoj akciji crnogorske policie.

Bračni par iz Bara uhapsila je policija u akciji Pirana zbog osnovane sumnje da da su počinili krivično delo zelenaštvo.

Njih dvoje su organizovali plasiranje novca uz kamatu na mesečnom nivou od 8 - 10 odsto što je inače deset puta veća kamatna stopa od one koje naplaćuju banke.

Bračni par biće uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužiocu zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo zelenaštvo.

Podsetimo, prema dostupnim informacijama sa fejsbuk stranice posvećene devedesetim godinama prošlog veka, preživeo čak 9 sačekuša u kojima je 8 puta bio ranjavan.

"Anđelić je prvi put bio meta 1990, kada je ranjen u pucnjavi kod nekadašnjeg hotela "Agava" a četiri godine nakon toga teško je ranjen u vatrenom obračunu u noćnom klubu "Torine" u Bečićima.

Tek što se oporavio, Makaza je 1995. godine ponovo ranjen.

Tokom 1996. godine na njega je pucano iz automatske puške kod barskog lokala "Monsinjor”, kada je pukim čudom izbegao kišu metaka. U sledećem napadu nekoliko meseci kasnije, nedaleko od ovog lokala, pogođen je sa nekoliko metaka.

Novi pokušaj likvidacije "Makaze" usledio je 2000, na šetalištu kod barske marine, kada je sa još jednim mladićem ranjen.

Uspeo je da preživi i pokušaj ubistva 2008. godine kada je na putu od Starog Bara do naselja Pečurice, na njega ispaljeno nekoliko metaka.

Anđelić je bez povreda preživeo i pucnjavu iznad gradske plaže u Baru, a bez povreda su tada prošli i njegovi prijatelji Ljubo Bigović i Milivoje Milović.

Početkom godine je preživeo još jednu, devetu sačekušu. Makaza se dovezao do porodične kuće, ušao u dvorište i pošao prema svojim psima. Kada je u povratku krenuo ka ulaznim vratima, napadač je ispalio više hitaca od kojih ga je jedan pogodio u stopalo.

To mu je bilo osmo ranjavanje, a tokom ovih godina ukupno je pogođen sa 10 metaka, ali je Makaza sve preživeo.", navodi se na FB stranici "Legende devedesetih".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.