NIJE POKUŠAO DA SE IZVINI, AL JE HTEO DA SE IZVUČE! Potresne reči majke devojčice koju je oteo MALČANSKI BERBERIN
Veštaci o Malčanskom berberinu, Foto: Printscreen / Facebook

ČOVEK BEZ DUŠE

NIJE POKUŠAO DA SE IZVINI, AL JE HTEO DA SE IZVUČE! Potresne reči majke devojčice koju je oteo MALČANSKI BERBERIN

Do sada su održani pripremno ročište i jedan glavni pretres na kome je on priznao dela za koja je optužen, ali se pozivao na svoju uračunljivost, iako su medicinska veštačenja pokazala da je bio svestan svojih postupaka

Objavljeno:

On je čovek bez duše. Pola sam slušala šta je govorio, pola nisam mogla. Nije pokušao da se izvini, ali je pokušao da se izvuče. Šta drugo da kažem o njemu... - rekla je za "Blic" Aleksandra K., majka devojčice koju je Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, oteo i zlostavljao.

Nesrećna žena je, nakon ročišta na kom su svedočili sudski veštaci o psihičkom stanju Malčanskog berberina u trenutku izvršenja krivičnog dela, rekla je da je on "čovek bez duše".

Veštaci su kazali da je on bio uračunljiv kada je sve to uradio - rekla je Aleksandra K.

Advokatica Tamara Antić, koja zastupa oštećene, izjavila je da je iskaz dao jedan veštak i da se suđenje nastavlja. Na pitanje da li je bio uračunljiv nije dala odgovor.

Jovanović je u sud dovezen kombijem malo pre 13 časova u kombiju, a zatvorska policija ga je sakrila od okupljenih novinara.

Jovanoviću se na teret stavlja da je 20. decembra prošle godine oteo devojčicu na putu do škole.

Uhapšen je nakon 17 dana intenzivne policijske i vojne potrage, 5. januara na malčanskom groblju u blizini svoje kuće.

Do sada su održani pripremno ročište i jedan glavni pretres na kome je on priznao dela za koja je optužen, ali se pozivao na svoju uračunljivost, iako su medicinska veštačenja pokazala da je bio svestan svojih postupaka. Zbog toga je tražio da se o njegovoj uračunljivosti pred sudom izjasne veštaci iz Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu, koji su obavili neuropsihijatrijsko veštačenje optuženog Jovanovića.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.