BILA JE OMILJENA CURA ŽESTOKIH MOMAKA 90-tih, A SAD JE OBJAVLJENA NJENA GOLA FOTKA: Saša Krajnc kao od majke rođena
Saša Krajnc, Foto: YOUTUBE/ MATTHEW FAIELLA / YOUTUBE

LEGENDE DEVEDESETIH

BILA JE OMILJENA CURA ŽESTOKIH MOMAKA 90-tih, A SAD JE OBJAVLJENA NJENA GOLA FOTKA: Saša Krajnc kao od majke rođena

Zvali su je "Mala", bila im je, kako kaže, uvek na prvom mestu, osiono derište za koje bi ubili da je trebalo

Objavljeno:

Miljenica kriminalnog miljea devedesetih Saša Krajnc u žižu javnosti došla je kada je ispričala sve tajne žestkih momaka, od kojih su maltene svi danas pokojni.

Ona je bila jedina žena koja je žestoke momke iz devedesetih zaista poznavala. Jedina žena koja kupuje samo parni broj ruža jer njih, svoje prijatelje iz podzemlja, sada posećuje samo na groblju.

Zvali su je "Mala", bila im je, kako kaže, uvek na prvom mestu, osiono derište za koje bi ubili da je trebalo. Vaspitavali su je i razmazili. Tako je bilo pre i posle bogatstva koje su stekli radeći u inostranstvu i za Državnu bezbednost.

Upoznala ih je u teretani sa 18 godina, a u društvo ju je uveo Darko Ašanin, prvi srpski bos i pokretač saradnje kriminalaca sa DB-om.

- On me je najviše razmazio, ali i vaspitavao. Sećam se kako smo se jednom sporečkali u klubu NANA u gluvo doba noći. Demonstrativno sam izašla i legla na masne šine ispred. Obezbeđenje je ušlo kod Darka i reklo mu šta se dešava, a on je samo odgovorio: "Pa, prvi tramvaj kreće tek za dva sata, neka je, neka leži"- otkriva Saša.

Bila je ratoborna plavuša, odrasla bez oca. Spremna da se potuče sa svakim ko je pogleda. I našli su se. Ona je u njima videla autoritet koji nikad nije imala. Oni u njoj klinku o kojoj će brinuti.

- Upoznala sam ih pre sjaja i bogatstva, kada nismo imali para. Sećam ih se iz perioda kada niko nije imao kola, pa su pozajmljivali fiću od moje mame da bismo mogli u grad. Do diskoteke smo išli autobusom, a na utakmice peške. A čim su malo ušli u pare, sve je počelo da se vrti oko njih. - priseća se Saša.

Na društvenim mrežama sada se pojavila fotografija na kojoj je omiljena devojka žestokih momaka maltene potpuno gola.

Pogledajte fotografiju:

Više o legendama devedesetih:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.