SLAVOLJUBA I BRANKU JE MRTVE I SKORO GOLE NAŠAO NJEN OTAC: Na telima imali STRAŠNE RANE, 1 detalj je posebno JEZIV
Užasna scena, Foto: Fejsbuk

STRAŠNO

SLAVOLJUBA I BRANKU JE MRTVE I SKORO GOLE NAŠAO NJEN OTAC: Na telima imali STRAŠNE RANE, 1 detalj je posebno JEZIV

Izvor iz istrage kaže da je tela izrešetanih supružnika oko osam sati ujutro pronašao Brankin otac

Objavljeno: 09:36h

Slavoljub Mladenović (47) i njegova nevenčana supruga Branka Anđelković (41) ubijeni su iz puške. Ubica je u bekstvu, a motiv zločina se utvrđuje. Oboje su bili polugoli kad su likvidirani.

Slavoljub Mladenović (47) i njegova nevenčana supruga Branka Anđelković (41) ubijeni su juče ujutro u dvorištu vikendice u naselju Ćosiki u Vranjskoj Banji, gde su živeli. Oboje su bili polugoli kad su upucani, najverovatnije iz puške.

Ubica je u bekstvu, a motiv stravičnog zločina se još utvrđuje.

Jedno pored drugog

Izvor iz istrage kaže da je tela izrešetanih supružnika oko osam sati ujutro pronašao Brankin otac, koji se zabrinuo što se ona tog jutra nije pojavila na poslu i nije se odazivala na telefonske pozive.

- U dvorištu je zatekao mrtve ćerku i zeta, koji su ležali jedno pored drugog, i odmah je pozvao policiju. Slavoljub je bio samo u donjem vešu i u patikama, licem okrenutim ka zemlji, dok je Branka bila na leđima i na sebi je imala samo grudnjak i pantalone. Na njegovom telu bilo je osam ustrelnih rana, a na njenom jedna, ali je Branka imala i povrede od udaraca po glavi - kazao je izvor.

foto: Printscreen/Novosti/Youtube

Tela su po nalogu višeg javnog tužioca u Vranju poslata na obdukciju, koja će utvrditi tačno vreme smrti, a možda i otkriti neki bitan trag koji bi doveo do ubice.

Komšija ubijenih supružnika Čedomir Mitić kaže da ništa nije čuo u noći između nedelje i ponedeljka, i narednog jutra, sve dok nisu nađena tela.

- Nikakva buka, svađa ili pucnji nisu se čuli. Tek kad se policija pojavila saznali smo šta se desilo... U šoku sam... Branka je radila u fabrici nameštaja u Vranjskoj Banji, a Slavoljub je, koliko znam, iz Vranja i iz prvog braka ima odraslo dete. Kuća u kojoj su živeli je Brankina. Bila je dobra žena i divna komšinica - priča šokirani Mitić. Brankine kolege iz fabrike nameštaja su zgranute vešću da je ona likvidirana zajedno s mužem.

foto: Facebook

- Radila je s nama od 2010. u proizvodnji... Bila je tako dobra žena i ne mogu da zamislim da se ona nekom tako zamerila da je ubije... Kad su nam javili šta se desilo, dva sata nismo mogli da poverujemo u to... - priča Brankina koleginica.

Potraga za čaurama i tragovima

Inspektori vranjske policije juče su pretražili teren oko mesta zločina u potrazi za čaurama i biološkim tragovima koji bi mogli pomoći u otkrivanju ubice. Prema prvim rezultatima iz istrage, svi hici su ispaljeni iz jednog oružja, najverovatnije puške, što ukazuje da je samo jedna osoba pucala u supružnike. Međutim, ne isključuje se mogućnost da je ubica imao i pomagača.

Brat joj u inostranstvu

Druga koleginica dodaje da je Branka radila na poslovima krojenja i da je u prvo vreme radila u toj fabrici zajedno sa svojim bratom.

- On je kasnije otišao u inostranstvo, a Brankica je ostala s nama... Ne znam da li je njen brat obavešten o tragediji... Niko ne može ni da pretpostavi zašto je neko želeo da ubije nju i njenog muža - rekla je ona.

(Espreso.co.rs / Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.