UŽASNA TRAGEDIJA JE MOGLA DA SE SPREČI: Mihajlo je tri dana pred horor želeo da se reši automobila smrti!
Niko od putnika u vozilu nije bio vezan, Foto: Facebook

AUTOMOBIL SMRTI

UŽASNA TRAGEDIJA JE MOGLA DA SE SPREČI: Mihajlo je tri dana pred horor želeo da se reši automobila smrti!

Niko od putnika u vozilu nije bio vezan, pa su svi putnici od siline udarca poispadali iz automobila

Objavljeno:

Mihajlo S. (23) iz Ruskog Krstura, koji se sumnjiči da je izazvao stravičnu saobraćajnu nezgodu kod Kule u kojoj su stradale tri devojke, a dvoje tinejdžera teško povređeno, tri dana pre tragedije oglasio je automobil smrti na prodaju.

Na Fejsbuk grupi koja se bavi prodajom i kupovinom vozila, Mihajlo je tri dana pre stravičnog udesa, oglasio svoj automobil za koji je, pored cene i lokacije gde se vozilo nalazi, postavio i nekoliko fotografija automobila kako bi privukao potencijalne kupce.

Da podsetimo, stravična saobraćajna nezgoda dogodila se u nedelju, 5. juna u 3.45 časova, kada je "reno megan", kojim je sa 1,5 promila akohola u krvi upravljao Mihajlo S. (23) iz Ruskog Krstura, usled neprilagođene brzine sleteo s puta i udario u kanal. U stravičnom udesu u nastradale su Marija F.(17) i Tatjana G. (15) iz Kule i Božidarka Đ. (23) iz Crvenke.

U vozilu su bili i Milica S. (14) iz Kule i Jovan V. (17) iz Ruskog Krstura, koji su teško povređeni. Njima je zdravstveno stanje kritično i nalaze se na Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu.

Niko od putnika u vozilu nije bio vezan, pa su svi putnici od siline udarca poispadali iz automobila.

Prema nezvaničnim saznanjima, šestoro mladih se kobne noći vraćalo iz diskoteke u Odžacima, preko Lalića i Ruskog Krstura.

Mihajlo S. je jedina osoba iz automobila koja je iz sudara izašla nepovređena i trenutno se nalazi u pritvoru.

( Espreso.co.rs / Blic.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.