SRPSKI CARINICI SU RAZGRNULI GLAVICE ZELENE SALATE: Unutra su bili mali zamotuljci, ZA OVO SE IDE U APS!
Kokan u zelenoj salati, Foto: Uprava carine

ŠOKANTNO

SRPSKI CARINICI SU RAZGRNULI GLAVICE ZELENE SALATE: Unutra su bili mali zamotuljci, ZA OVO SE IDE U APS!

Prilikom detaljnog pregleda carinik je posebnu pažnju obratio na ručni frižider, jer je poznato da se među hranom često skrivaju neprijavljeni novac zlato, pa čak i narkotici

Objavljeno:

Jutros oko 9 časova na prelazu Gradina carinici su u saradnji sa policijom otkrili paketiće kokaina sakrivene u glavici zelene salate. Neobičan prekršaj je otkriven kada je za detaljan pregled na izlazu i zemlje izdvojen „mercedes“ nemačkih registarskih oznaka, kojim je ka svojoj zemlji putovao bračni par turskih državljana. Na pitanje da li imaju nešto za prijavljivanje oboje su rekli da sa sobom nose samo lični prtljag.

foto: Uprava carine

Prilikom detaljnog pregleda carinik je posebnu pažnju obratio na ručni frižider, jer je poznato da se među hranom često skrivaju neprijavljeni novac zlato, pa čak i narkotici.

foto: Uprava carine

Ispostavilo se da je takva procena bila dobra, jer se među kutijama sa hranom nalazila i kesa sa glavicom zelene salate, među čijim listovima su bila sakrivena tri zamotuljka droge, koja je priručnom analizom odreagovala na kokain.

foto: Uprava carine

( Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.