SAŠA KRAJNC JE BILA RIBA KOJU SU VOLELI SVI KRIMOSI: Ljubio je otac TEŠKIH MAFIJAŠA, ovo je tek sad isplivalo
Veselin Vukotić i Saša Krajnc, Foto: Kurir.rs, YOUTUBE/ MATTHEW FAIELLA / YOUTUBE

burna priča

SAŠA KRAJNC JE BILA RIBA KOJU SU VOLELI SVI KRIMOSI: Ljubio je otac TEŠKIH MAFIJAŠA, ovo je tek sad isplivalo

Na Veselina Vukotića je ispred porodičnog apartmana "Vukotić" u kotorskom naselju Dobrota zasad nepoznata osoba preksinoć oko 20.45 sati ispalila više hitaca i pobegla

Objavljeno:

Veselin Vesko Vukotić (57) koji je likvidiran 2019. godine ispred svoje kuće u Kotoru, bio je otac Jovice i Igora Vukotića, koji važe za vođe ozloglašenog škaljarskog klana.

Vesko je bio osoba bogatog krimalnog dosijea, koji je počeo da se ispisuje još osamdesetih godina.

Vukotić je zbog ubistva Duška Boškovića u Prčnju osuđen u Crnoj Gori na 20 godina zatvora, ali je bio nedostupan crnogorskim vlastima.

Vukotić je, inače, bio označen kao izvršilac prvog mafijaškog ubistva u Beogradu, u klubu „Nana“ u martu 1990, kad je likvidiran Andrija Lakonić.

Malo je fotografija ovog čoveka u javnosti. Ipak, na društvenim mrežama osvanula je njegova fotografija sa čuvenom Sašom Krajnc, miljenicom svih žestokih momaka.

Saša Krajnc devedesetih je važila za miljenicu žestokih momaka, družila se sa njima, a sada se pojavila u emisiji "Brak na neviđeno" da bi našla muža.

Saša sada ima 50 godina, dva puta se udavala, jedan muž joj je poginuo.

- Bila sam udata 2 puta. Prvi muž mi je poginuo, a drugi pup sam se srećno razvela - rekla je Saša, pa progovorila o devedesetim kada se družila sa žestokim momcima.

foto: YOUTUBE/ MATTHEW FAIELLA / YOUTUBE

- Moj život su definitivno obeležile devedesete godine, jer tada sam živela ludo i brzo. Družila sam se sa žestokim momcima koji su tada bili u našoj zemlji. Družila sam se sa Slavkom Mijovićem, Giškom... Prema meni su bili stvarno sjajni. Lepo su se ponašali, svi su me prihvatili. Upoznala sam ih u sportskim dvoranama. Na početku, nisu na mene gledali kao devojku, gledali su na mene kao dete, sve dok nisam napunila 20-ak godina, a onda me je Darko Ašanin preveo "preko mosta". Onda sam počela da izlazim po tim noćnim klubovima - rekla je Saša i nastavila.

foto: SCREENSHOT TV PINK / SCREENSHOT

- Posle toga perioda je naišla velika tuga. Jedan po jedan su počeli da odlaze. Tu tugu ne mogu da vam opišem. Od silnog provoda, druženja, ljubavi, svega što nam se dešavalo, oni su jedan po jedan počeli da se sele u čitulje. Ja sam bila tako tužna u to vreme - rekla je ona.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.