ZNA SE U KAKVOM JE STANJU VOZAČ BMW-A SMRTI! Bebica Viktor (2) stabilno, a on...
Detalj sa mesta nesreće, Foto: Printscreen

udes kod vlade srbije

ZNA SE U KAKVOM JE STANJU VOZAČ BMW-A SMRTI! Bebica Viktor (2) stabilno, a on...

Zdravstveno stanje teško povređenog Radeta i dalje je nepromenjeno, rekli su iz Urgentnog centra za "Blic".

Objavljeno:

Dečak Viktor (2) koji je prošlog četvrtka teško povređen u saobraćajnoj nesreći kod Vlade Srbije, oporavlja se u Univerzitetskoj klinici u Tiršovoj i njegovo stanje je stabilno, dok se njegov otac Rade Novitović i dalje nalazi na odeljenju intenzivne nege u Urgentnom centru.

Prošlo je sedam dana od jezive nesreće BMW-a i kombija, u kojoj su poginuli Nikola Novitović (20) i Jelena Petković (35), a teško povređeni njen nevenčani suprug Rade Novitović i njihov sin Viktor (2).

Zdravstveno stanje teško povređenog Radeta i dalje je nepromenjeno, rekli su iz Urgentnog centra za "Blic". Nešto radosnije vesti stižu za porodicu Novitovića, budući da se njihov dečak Viktor polako ali sigurno oporavlja u Tiršvoj gde se nalazi od prošlog četvrtka. Tamo je prebačen sa teškim povredama glave i ekstremiteta, opasnim po život.

- Stanje dečaka je stabilno i on se oporavlja, dok je stanje oca nepromenjeno i on se i dalje nalazi na odeljenju intenzivne nege - rekli su za “Blic” iz bolnica u kojima su smešteni otac i sin.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.