SMRT ČUVENOG DOKTORA JE MNOGO POGODILA PRINCA I PRINCEZU: Džodić joj je mnogo pomogao u RATU KOJI JE OBJAVILA RAKU
Njihova Kraljevska Visočanstva i prof. dr Radan Džodić, Foto: Filip Plavčić

saučešće porodici prof. dr Radana Džodića

SMRT ČUVENOG DOKTORA JE MNOGO POGODILA PRINCA I PRINCEZU: Džodić joj je mnogo pomogao u RATU KOJI JE OBJAVILA RAKU

,,Ostaće upamćeni po velikom doprinosu u oblasti onkologije, a ja ću uvek pamtiti njegov širok osmeh i toplo srce", rekla je Nj.K.V. Princeza Katarina.

Objavljeno:

Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra i Princezu Katarinu Karađorđević veoma je pogodila vest da je preminuo prof. dr Radan Džodić, dugogodišnji prijatelj Nj.K.V. i Fondacije Princeze Katarine i veliki medicinski stručnjak.

„Ovo je veliki gubitak za medicinu u našoj zemlji. Prof. dr Radan Džodić bio je izuzetno poštovanlekar i nekadašnji direktor Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, koji je sa istom posvećenošću pristupao svakom pacijentu i obezbeđivao im najbolje lečenje. Prof. dr Džodić bio je izuzetna podrška mom radu protiv raka i osećam zahvalnost što mi je pružena prilika da godinama sarađujem sa nekim ko je posedovao tako veliko znanje u toj oblasti. Ostaće upamćen po velikom doprinosu u oblasti onkologije, a ja ću uvek pamtiti njegov široki osmeh i toplo srce“, rekla je Nj.K.V. Princeza Katarina.

Njihova Kraljevska Visočanstva i Fondacija Prineze Katarine izražavaju iskreno saučešće porodici i kolegama prof. dr Radana Džodića.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.