ESTRADNI MAKRO MIHAJLO JE DANAS SUDU PRIZNAO POSREDOVANJE U PROSTITUCIJI: Jedno nikako nije hteo da otkrije
Maksimović je negirao trgovinu ljudima, ali je priznao posredovanje u prostituciji, Foto: Dragan Kadić, Ana Paunković, Marina Lopičić, Damir Dervišagić

ESTRADNI MAKRO

ESTRADNI MAKRO MIHAJLO JE DANAS SUDU PRIZNAO POSREDOVANJE U PROSTITUCIJI: Jedno nikako nije hteo da otkrije

Sa Maksimovićem su, navodno, sarađivale i učesnice Zadruge

Objavljeno:

Suđenje Mihajlu Maksimoviću, najpoznatijem estradnom makrou, počelo je u 10 časova pred Višim sudom u Beogradu.

Sudija Zoran Đorđević zatvorio je suđenje za javnost. Opravdanje za to je navodno korona, odnosno propisano rastojanje od dva metra zbog kojeg nije bilo mesta ni za jednog jedinog novinara.

Kako nezvanično saznajemo, Maksimović je negirao trgovinu ljudima, ali je priznao posredovanje u prostituciji.

On je detaljno izneo odbranu pred višim sudom, ali nije želeo da otkriva imena klijenata, kao ni devojaka koje su radile za njega.

U Palatu pravde došao je i Dušan Milenković, brat najpoznatijeg estradnog makroa Mihajla Maksimovića (38), koji je optužen da je posredovao u prostituciji, ali je odlukom Višeg suda pušten je iz pritvora.

Podsećamo, estradni makro uhapšen je u februaru 2019 godine. Sumnja se da su prostitutke iz Mihajlove sveske uglavnom poznate pevačice i starlete, koje često viđamo u rijaliti takmičenjima i na TV ekranima. Brojne poznate ličnosti pokušavaju navodno preko svojih advokata da spreče da njihova imena izađu u javnost.

Lista prostitutki je navodno ugledala svetlost dana u aprilu prošle godine.

foto: Nemanja Pančić

Spisak svih VIP devojaka iz Srbije koje su preko posrednika Mihajla Maksimovića prodavale telo poznatim sportistima, među kojima prednjače fudbaleri, ali i političarima i biznismenima, pojavio se u medijima. One su u zamenu za keš orgijale s mušterijama van granica naše zemlje.

Navodno, među onima koje su bile na Maksimovićem cenovniku su pevačica i rijaliti-učenica Dušica Grabović koju je Saška Karan u Farmi optužila da se bavi prostitucijom, kao i Mina Vrbaški, za koju se prvi put čulo nakon afere sa pevačem Šakom Polumentom, a koja se potom proslavila učešćem u Zadruzi.

Na spisku su i starleta Božana Vujinović, koja je već hapšena zbog pr*stitucije zajedno sa Milicom Živanović, poznatijom kao Mimi Oro, kao i modna kreatorka Nataša Šavija. Androgeni maneken Aleksandar Arsenijević tvrdio je da je ona ušla u rijaliti "kako bi podigla sebi cenu za 50 evra". Njene slike osvanule su i na sajtu za poslovnu pratnju. Rijaliti zvezda i reperka Anđela Mitkovski poznatija kao Anđela Veštica takođe je na spisku. Ona je sama priznala da je imala seks za novac - priča sagovornik.

Sa Maksimovićem su, navodno, sarađivale i učesnice Zadruge.

Najpoznatiji makro sarađivao je s pola srpske estrade. Neke od devojaka koje je iznajmljivao po satu i to po paprenoj ceni su manekenka S.S. i Ana Korać. Za Koraćevu je Aleksandra Subotić izjavila da je "preko nje prošlo pola Albanije".

( Espreso.co.rs / Kurir.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.