Novi horor u Velikoj Ivanči: Muž izbo suprugu dok je telom štitila njihovu jednogodišnju ćerku!
Foto: Stock Shutterstock

Kao da su ukleti

Novi horor u Velikoj Ivanči: Muž izbo suprugu dok je telom štitila njihovu jednogodišnju ćerku!

Osumnjičeni je, kako se saznaje, nedavno izašao iz pritvora u kome je bio takođe zbog nasilja u porodici jer je već maltretirao i tukao suprugu, ali i njenu majku
Objavljeno: 07:30h

Z. M. (50) iz Velike Ivanče uhapšen je zbog sumnje da je izbo nožem suprugu G. R. (34) posle proslave prvog rođendana njihove ćerkice.

Osumnjičeni je, kako se saznaje, nedavno izašao iz pritvora u kome je bio takođe zbog nasilja u porodici jer je već maltretirao i tukao suprugu, ali i njenu majku.

- G. R. je prijavila nasilje i on je uhapšen. Bio je u pritvoru i protiv njega je podignut optužni akt. Međutim, na glavnom pretresu i supruga i njena majka, kao i svi svedoci su promenili iskaz. Tvrdili su da nije kriv, pa je protiv njega obustavljen postupak i pušten je iz pritvora - kaže sagovornik lista.

Ubrzo po puštanju iz pritvora trebalo je da obeleže prvi rođendan ćerkice. Oboma je to četvrto, ali prvo zajedničko dete. Nesrećna žena, međutim, nije ni slutila šta će se desiti posle proslave.

- Kada su rođaci otišli, legla je u krevet sa ćerkicom, a Z. je iz čista mira uzeo nož i izbo je po telu dok je ležala. Iako se branila od napadača, u njoj je proradio majčinski instinkt da zaštiti dete, tako da ga je zaštitila telom. Na sreću, dete nije povređeno. Ona je uspela da pozove Hitnu pomoć - kažu zajednički poznanici. Ona je izgubila dosta krvi i sa teškim telesnim povredama zadržana je na lečenju u Urgentnom centru.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.