ČUVENI KRIMOS JE PLJUNUO ARKANOVU SLIKU! Ubrzo je nestao I DOBIO BETONSKE CIPELE! A robijali su zajedno...
Foto: Printscreen

LEGENDE DEVEDESETIH

ČUVENI KRIMOS JE PLJUNUO ARKANOVU SLIKU! Ubrzo je nestao I DOBIO BETONSKE CIPELE! A robijali su zajedno...

Džambina smrt obavijena je velom tajni

Objavljeno:

O životu Željka Ražnatovića Arkana, koji je bio osnivač i glavni komandant Srpske dobrovoljačke garde, a ubijen 15. januara 2000. godine, mnogo se pisalo, a i detalji iz njegovog života izaziva ogromno interesovanje.

Iso Lero Džamba i Željko Ražnatović Arkan proveli su neko vreme zajedno u Kazneno-popravnom domu za maloletnike u Valjevu.

Jedina poznata tuča koju je Željko imao u životu bila je upravo sa Džambom iza rešetaka, kada je prošao kao bos po trnju. Džamba ga je pretukao i ostavio ožiljak na licu. Arkan mu to nikad nije zaboravio.

Inače, Džambina smrt obavijena je velom tajni.

Naime, Džamba je nestao 23. septembra 1992, a poslednji put je viđen ispred kockarnice na šestom spratu Beogradjanke. Po uličnoj prici zakačio se mrtav pijan sa obezbeđenjem kockarnice koje je bilo iz Arkanove Agencije "Delije", navodno ih je izprozivao, vadio pištolj i pljunuo u Arkanovu sliku na ulazu ukockarnicu što za Dzambu nije neverovatno, pa su ga oni savladali, kidnapovali i odveli u erdut gde je dobio betonske cipele...

Po drugoj su se direktno potukli on je izgubio i zazidan je u temelju neke zgrade u izgradnji. Po trećoj oni su nu zabranili ulaz u kockarnicu i lepo ga ispratili dole do izlaza i on je učtivo otišao u nepoznatom pravcu i to je bio poslednji put da su ga videli. Neke od ovih teorija su vrlo moguće ali se verovatno nikada neće saznati prava istina.

Za javnost je Isa Lero Džamba mrtav!

Mnogi su i "su se" Arkanu zamerili sto zbog sujete, što zbog inferiornosti, nemoći da prihvate i priznaju Arkanov veliki uspeh i moć. Ipak je bilo i onih nazovimo iz stare garde kriminalaca koji nikada nisu zavideli njegovom uspehu al mu nisu oprostili što je pregazio stari "Ulični Kodeks" (nepisana moralna nacela). Što je "petljao" sa policijom, državom i politikom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.