DETE GLEDALO KAKO MU MONSTRUM UBIJA MAJKU: Detalji zločina na Petlovom brdu, porodica živela u groznim uslovima
Komšije otkrile pozadinu jezivog zločina, Foto: Profimedia

užas

DETE GLEDALO KAKO MU MONSTRUM UBIJA MAJKU: Detalji zločina na Petlovom brdu, porodica živela u groznim uslovima

Zločin se dogodio u improvizovanoj kući na isključenju sa Ibarske magistrale ka Petlovom brdu

Objavljeno:

Vlada S. (50), suprug Ljubice V. koju je sinoć nakon žučne svađe ubo u vrat nakon čega je nesrećne žena preminula, odranije je poznat policiji pošto je, kako su nam ispričale komšije, već bio u zatvoru. Vlada se trenutno nalazi u bekstvu, a policija intenzivno traga za njim.

Zločin se dogodio u improvizovanoj kući na isključenju sa Ibarske magistrale ka Petlovom brdu, a prema rečima komšija, prethodila mu je svađa nevenčanih supružnika. Vlada je navodno bio pijan u trenutku kada je nasrnuo na nevenčanu suprugu.

- Sinoć su došli iz Kruševca i onda se to dogodilo. Imaju još dvoje dece, od 16 i 18 godina, a dečak koji je pozvao policiju je isto njihovo dete. Vlada je već bio u zatvoru ali ne znam zbog čega - ispričao je našim reporterima komšija.

Kako saznaje Blic, Vlada je imao prijavljeno prebivalište u Nišu, a u baraku su se doselili nedavno.

Na licu mesta, u baraci gde se dogodio zločin, reporteri su zatekli užasne uslove za život. U improvizovanom dvorištu nalazi se velika količina smeća i raznog drugog otpada, delovi nameštaja, dečija kolica, tepisi...

Slično je bilo i u unutrašnjosti trošnog objekta koji se sastoji od jedne prostorije - preko jednog kreveta nabacane su stvari, prazne flaše i smeće. Vrata barake su zapečaćena, a policijska traka okružuje objekat.

Kako se saznaje policija nije ranije imala prijava za nasilje u ovoj porodici.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.