LAZAR (17) SA RANOM KOD SRCA SAM PEŠAČIO DO BOLNICE: Obračun MALOLETNIKA u Zvezdarskoj šumu mogao biti FATALAN
Na svu sreću, primetili su ga medicinski radnici te ustanove, Foto: Filip Plavčić

UŽASNI DETALJI

LAZAR (17) SA RANOM KOD SRCA SAM PEŠAČIO DO BOLNICE: Obračun MALOLETNIKA u Zvezdarskoj šumu mogao biti FATALAN

Na svu sreću, primetili su ga medicinski radnici te ustanove, koji su mu ukazali hitnu pomoć

Objavljeno:

Maloletni Lazar L. (17) je juče popodne izboden nožem u Zvezdarskoj šumi, na otprilike 100 metara od KBC “Zvezdara", gde mu je ukazana hitna lekarska pomoć posle brutalnog napada.

Kako “Blic” saznaje, njegov napadač Miloš K. (17) je ubrzo uhapšen, a nađen je i nož na preklapanje u šupi pored jedne zgrade.

Povređeni mladić je uboden nožem u predelu srca, posle čega je pešice krenuo ka Ulici Svetog Nikole da potraži pomoć. Uspeo je da prepešači nekoliko stotina metara, posle čega se srušio na trotoar zadnjeg ulaza u KBC “Zvezdara”.

Na svu sreću, primetili su ga medicinski radnici te ustanove, koji su mu ukazali hitnu pomoć. Zatim je privatnim kolima prevezen u Gradsku bolnicu Zvezdara, gde mu se lekari bore za život.

Kako su za “Blic” rekli iz KBC “Zvezdara”, mladić je operisan i nalazi se na odeljenju intenzivne nege zbog povreda opasnih po život.

foto: Printscreen/Google maps

Policija je tokom uviđaja našla krvavu majicu i tragove krvi na betonu, a nedaleko od tog mesta i vagicu za merenje.

Zakrvili drugovi iz srednje škole

Prema nezvaničnim informacijama, navodno su se mladići, koji su inače drugari iz iste srednje škole, posvađali oko dugova. Prvo je, navodno, Lazar L. udario u lice drugog mladića, posle čega je Miloš K. izvadio nož i ubo ga.

Kako saznaje Blic, Lazar L. je prvobitno saslušan od strane policijskih službenika, kojima je ispričao da su ga napadala dva lica bez razloga.

- Dok je mladić šetao, ispričao je da su mu prišla dva NN muška lica, koja su ga fizički npadala, jer ih je “mrko” pogledao, nakon čega je došlo do tuče. Zatim ga je jedno NN lice ubolo nožem u predelu leve strane grudnog koša - rekao je izvor “Blica” upoznat sa istragom.

"Ovo joj je skratilo život za pet godina"

Porodica mladića koji je teško povređen u ovom incidentu nije htela da daje izjave.

- Mojoj ženi je ovo skratilo pet godina života - kratko je rekao muškarac koji se predstavio kao otac Lazara L.

Interesantno je da u Zvezdarskoj šumi, gde se navodno desio napad nisu uočeni nikakvi tragovi koji bi mogli da ukazuju na navedeni događaj.

Napadaču određen pritvor

Osumnjičenom za pokušaj ubistva Milošu K., Viši sud u Beogradu je po predlogu tužilaštva, nakon saslušanja, odredio pritvor do 30 dana, zbog bojazni da bi on mogao da utiče na svedoke ovog incidenta.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.