ZAVRŠENO JE SUĐENJE ŠARIĆU I EKIPI ZA ŠVERC KOKAINA! Sve su bliži KONAČNOJ PRESUDI
Darko Šarić, Foto: Dado Đilas

EPILOG

ZAVRŠENO JE SUĐENJE ŠARIĆU I EKIPI ZA ŠVERC KOKAINA! Sve su bliži KONAČNOJ PRESUDI

Na današnjem suđenju Boban Stojiljković i Miloš Cajić su ostali pri svojim odbranama

Objavljeno:

Suđenje četvorici optuženih iz grupe Darka Šarića okrivljeni za navodni šverc kokaina iz Južne Amerike, završeno je danas u Apelacionom sudu u Beogradu, a presuda će biti doneta naknadno.

U sud su danas došli Boban Stojiljković iz Vranja i Miloš Cajić dok su Vladimir Račić i Marko Račić bili nedostupni.

Darko Šarić nije doveden iz pritvora u kojem se nalazi već šest godina i tri meseca pošto u odnosu na njega nije otvoren glavni pretres. Takođe, iz istog razloga, u sud nisu došli ni drugi optuženi.

Na današnjem suđenju Boban Stojiljković i Miloš Cajić su ostali pri svojim odbranama da nisu učestvovali ni u kakvom švercu kokaina

Boban Sojiljković je rekao da nisu tačni navodi tužioca Saše Ivanića da je u Brazilu bio zbog šverca kokaina.

- Nisu tačni navodi tužioca da sam tamo bio u kontaktu sa svedokom saradnikom Draškom Vukovićem. Nisam bio u Argentini gde je tovaren kokain već službeno u Brazilu, inače udaljenom 1.000 kilometara. Ne mogu da postoje dve istine, rekao je Stojiljković.

Inače, Stojiljković je presudom Specijalnog suda u Beogradu oslobođen za šverc kokaina, ali je tužilac uložio žalbu tražeći da se on kazni. Branioci četvorice optuženih su tražili oslobađajuće kazne za svoje branjenike. U sud je juče pristupio advokat Radoljuba Radulovića zvanog Miša Banana, Velisav Milutinović koji je negodovao što advokati i optuženi nisu pozvani na današnje suđenje.

Predsedavajući petočlanog veća Milimir Lukić u zakonskom roku će doneti presudu, a očekuje se da to bude za mesec dana. Veće može da potvrdi ili preinači prvostepenu presudu.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.