NIKAD VIĐENA FOTKA SAŠE KRAJNC: Bila je princeza BG asfalta, ŽESTOKI MOMCI SU JE OBOŽAVALI (FOTO)
Saša Krajnc, Foto: Facebook/SašaKrajnc

LEGENDE DEVEDESETIH

NIKAD VIĐENA FOTKA SAŠE KRAJNC: Bila je princeza BG asfalta, ŽESTOKI MOMCI SU JE OBOŽAVALI (FOTO)

Zvali su je "Mala", bila im je, kako kaže, uvek na prvom mestu, osiono derište za koje bi ubili da je trebalo. Vaspitavali su je i razmazili

Objavljeno:

Saša Krajnc poznata je kao ''princeza asfalta'', a tokom devedesetih važila je za miljenicu žestokih momaka.

Sada ima 50 godina, živi u Zemunu sa mamom i po zanimanju je medicinska sestra, anestetičar.

Udavala se dva puta, jedan muž joj je poginuo.

- Neki pričaju da sam mafijaška drolja, bezobzirna ku*ka koja zarađuje na mrtvima, samo zato što sam dane i noći provodila sa Giškom, Šijanom, Ašaninom. Ma, pisalo se svašta o meni, ali fotografije su uglavnom bile lepe, a to je najvažnije, zar ne? - rekla je jednom prilikom Saša Krajnc, nekadašnja "princeza podzemlja".

Jedina žena koja je žestoke momke iz devedesetih zaista poznavala. Jedina žena koja kupuje samo parni broj ruža jer njih, svoje prijatelje iz podzemlja, sada posećuje samo na groblju.

Zvali su je "Mala", bila im je, kako kaže, uvek na prvom mestu, osiono derište za koje bi ubili da je trebalo. Vaspitavali su je i razmazili. Tako je bilo pre i posle bogatstva koje su stekli radeći u inostranstvu i za Državnu bezbednost.

Upoznala ih je u teretani sa 18 godina, a u društvo ju je uveo Darko Ašanin, prvi srpski bos i pokretač saradnje kriminalaca sa DB-om.

- On me je najviše razmazio, ali i vaspitavao. Sećam se kako smo se jednom sporečkali u klubu NANA u gluvo doba noći. Demonstrativno sam izašla i legla na masne šine ispred. Obezbeđenje je ušlo kod Darka i reklo mu šta se dešava, a on je samo odgovorio: "Pa, prvi tramvaj kreće tek za dva sata, neka je, neka leži"- otkriva Saša.

Bila je ratoborna plavuša, odrasla bez oca. Spremna da se potuče sa svakim ko je pogleda. I našli su se. Ona je u njima videla autoritet koji nikad nije imala. Oni u njoj klinku o kojoj će brinuti.

- Upoznala sam ih pre sjaja i bogatstva, kada nismo imali para. Sećam ih se iz perioda kada niko nije imao kola, pa su pozajmljivali fiću od moje mame da bismo mogli u grad. Do diskoteke smo išli autobusom, a na utakmice peške. A čim su malo ušli u pare, sve je počelo da se vrti oko njih. - priseća se Saša.

Čim bi ušli u kafanu, muzika je morala odmah biti za stolom momaka iz podzemlja.

U Fejsbuk grupi "Legende devedesetih" ranije je objavljena njena fotografija koju možda do sada niste viđali tako često.

Šta vi mislite o ovome?

Pišite nam u komentarima...

Više o legendama devedesetih:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.