"IZ TREĆEG PUTA JE PREREZAO SEBI VRAT": Oglasili se očevici o tragediji u Surdulici (FOTO)
Očevidac je opisao čitav događaj, Foto: Profimedia

on je video

"IZ TREĆEG PUTA JE PREREZAO SEBI VRAT": Oglasili se očevici o tragediji u Surdulici (FOTO)

Jedan očevidac je opisao kako se zločin dogodio.

Objavljeno:

Očevidac tragedije u Surdulici, gde se sumnja da je muškarac ubio dve osobe i potom sebe, kaže da je osumnjičeni za ubistvo i ranije pretio smrću ubijenima.

Viši javni tužilac u Vranju Danijela Trajković navela je da je oko 13.15 policijskoj stanici u Surdulici prijavljen strašan zločin.

- Došlo je do ubistva i samoubistva. Stradala su dva muškarca i jedna žena. Naime, prema prvim podacima sa uviđaja koji je danas obavljen, najverovatnije je muškarac vozilom usmrtio drugog muškarca, a potom nožem oduzeo život osobi ženskog pola, a zatim i sebi oduzeo život - rekla je Trajkovićeva.

Tela će, kako je dodala, biti poslata na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Nišu.

- Odradićemo još nekoliko istražnih radnji, pa ćemo prave motive ovog zločina saznati za par dana - napominje Trajkovićeva i navodi da su građani prilikom uviđaja rekli da je moguće da su u pitanju neki emotivni odnosi koji su postojali između osoba koje su danas izgubile život.

Jedan očevidac je opisao kako se zločin dogodio.

- On je odavde došao kolima, udario čoveka i još jednom ga udario kolima, i ovu ženu je udario kolima, onda je uzeo nož i direktno ženu nožem zaklao pa posle sebe. Dvaput je pokušao, a treći put je prerezao sebi vrat. Ništa drugo više nismo videli, zašto se to desilo pojma nemam - ističe on.

Dodaje i da su dvoje stradalih bili ranije u vezi, dok im je osumnjičeni pretio da će ih ubiti.

- Trebalo je da prijave to policiji - kaže očevidac.

(Espreso.co.rs/RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.