Sada je i definitivno: Šariću ukinuta presuda za šverc kokaina!
Foto: Dado Đilas

opet jovo nanovo

Sada je i definitivno: Šariću ukinuta presuda za šverc kokaina!

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu Darku Šariću koji je bio osuđen na 20 godina zatvora zbog šverca kokaina iz Južne Amerike i naredio novo suđenje.
Objavljeno:

Kako saznajemo, u odluci suda se navodi da je presuda ukinuta zbog bitnih povreda odredaba krivičnog postupka. Šariću se sudi ispočetka? Ukida se presuda narko-bosu za šverc kokaina Šarić ostaje u pritvoru do daljeg. Osim njega, suđenje će se ponoviti i članovima njegove grupe: Goranu Sokoviću, Marku Pandrcu, Bošku Nediću, Nenadu Novakoviću, Nikoli Dimitrijeviću, Darku Tošiću Petru Obradoviću. Novo suđenje očekuje i Rodoljuba Milovića zvanog Miša Banana, Miloša Cajića, Milana Milovca, Nebojšu Sretenovića, Marka Račića, Vladimira Račića, Borislava Tunjića i Živka Sibinskog.

foto: Dado Đilas
Takođe će se suditi opet svedocima saradnicima Nebojši Joksoviću, Drašku Vukoviću i Radanu Adamoviću. Oslobađajuće presude su potvrđene Bobanu Stojiljkoviću iz Vranja, Darku Gazdiću i Aleksandri Mišić. Šariću se sudi i za pranje novca od prodaje narkotika. (Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.