JEZIVI DETALJI UŽASA KOD PRELJINE: Nikola (28) stradao NI KRIV NI DUŽAN! Begunac se zakucao DIREKTNO U NJEGOV AUTO
ilustracija, Foto: RINA

jezivo

JEZIVI DETALJI UŽASA KOD PRELJINE: Nikola (28) stradao NI KRIV NI DUŽAN! Begunac se zakucao DIREKTNO U NJEGOV AUTO

Vozač pokušao da pobegne od policije

Objavljeno:

Na Ibarskoj magistrali, u Preljini, jutros oko 7.30, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je na licu mesta poginuo Nikola Đ. (28) iz Kragujevca, dok su tri osobe povređene.

Udes se dogodio kada je vozač Fiat hrome Esad F. (41) iz Tutina, bežeći od policije, prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa automobilom marke Kia za čijim je volanom bio Kragujevčanin. U prtljažniku Tutinca policija je pronašla velike količine cigareta. U udesu je učestvovalo i taksi vozilo Reno megan, koje se kretalo iz pravca Mrčajevaca, iza Kie, zakucavši se u vozilo ispred.

- Policija je jutros oko 7.30 na obilaznici oko Čačka, u Kulinovačkom polju, kod pumpe OMV pokušala da zaustavi vozilo Fiat hrom, beogradskih tablica koji je vozio Esad F. iz Tutina. Međutim, on se oglušio na policijsko "stop" i za njim je krenula potera. Pod rotacijom su ga pratili do kružnog toka u Preljini, ali je on u blizini hipodroma krenuo u preticanje i direktno se zakucao u vozilo koje mu je dolazilo u susret - kaže izvor iz policije, dodajući da je dalja potera ličila na filmski scenario.

- Vozač koji je izazvao udes, videvši šta je uradio, izleteo je iz svog auta i počeo da beži od policije. Trčao je par stotina metara ka tržnom centru "Atrijum", gde su ga kolege sustigle - kaže izvor.

U gepeku i pregradama automobila Tutinca policija je pronašla veliku količinu cigareta, za koje se pretpostavlja da su namenjene preprodaji, a za koje na licu mesta nije pronađena prateća dokumentacija.

Suvozač nastradalog, kao i dvojica vozača automobila koji su učestvovali u nesreći su zadobili telesne povrede i nalaze se u čačanskoj bolnici. Saobraćaj u ovom delu Ibarske magistrale, zbog uviđaja, jutros se odvijao usporeno.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.