ŠKOLSKI RAD SE PRETVORIO U UŽASNU DRAMU: Devojčica iz Kragujevca u sastavu otkrila kakav HOROR DOŽIVLJAVA KOD KUĆE
Komšije i poznanici porodice ispričali su da uhapšeni godinama živi sa majkom devojčice, Foto: Shutterstock / shdmr.org

SKRIVENA PORUKA

ŠKOLSKI RAD SE PRETVORIO U UŽASNU DRAMU: Devojčica iz Kragujevca u sastavu otkrila kakav HOROR DOŽIVLJAVA KOD KUĆE

Komšije i poznanici porodice ispričali su da uhapšeni godinama živi sa majkom devojčice

Objavljeno:

Policija je uhapsila Kragujevčanina L. R. (64) zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoju maloletnu pastorku (12), a jeziv slučaj prijavila je devojčicina nastavnica iz škole nakon što je pročitala njen sastav.

Prema rečima izvora iz istrage, osumnjičenom očuhu lisice su stavljene pre nekoliko dana, a zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje, nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu, određen mu je i pritvor do 30 dana. Sagovornik lista upoznat sa slučajem objašnjava da je devojčica sredinom meseca dobila zadatak da napiše sastav.

- Zbog situacije sa pandemijom ona pohađa onlajn nastavu i ceo razred je trebalo da napiše rad u kome će otkriti jednu svoju tajnu, a potom su ih fotografisali i slali nastavnici na Vajber - kaže sagovornik, i dodaje da je devojčica to videla kao način da izađe iz očuhovih kandži.

- Opisala je da je mamin muž neprimereno dodiruje kada ostanu sami. Navodno, navela je da ju je mazio po grudima i intimnim delovima tela i pretio joj da to nikome ne govori, jer će se onda dogoditi nešto loše, kao i da to mora da bude njihova tajna - kaže izvor.

Kako dodaje, kada je nastavnica pročitala njen sastav, zaprepastila se i o tome obavestila školskog psihologa, razrednog starešinu i direktora škole.

- Zaposleni u školi nisu gubili vreme. Psiholog je odmah obavio razgovor sa učenicom, u kom je ona potvrdila sve ono što je napisala u domaćem zadatku. Škola je obavestila policiju i tužilaštvo i osumnjičeni muškarac je uhapšen, a istraga je u toku - pojašnjava izvor i dodaje da će se tokom istrage utvrditi koliko dugo je pastorka trpela seksualno nasilje.

Komšije i poznanici porodice ispričali su da uhapšeni godinama živi sa majkom devojčice.

- I on i devojčicina mama su pre ovog imali druge brakove. On sa prvom ženom ima više odrasle dece, a ona dvanaestogodišnjakinju, a u međuvremenu su i zajedno dobili dete. Osumnjičeni, navodno, nije u kontaktu sa decom iz prvog braka jer ih je, kako su to oni pričali, tokom zajedničkog života često tukao. Ta deca ne žele ni da čuju za njega, a za hapšenje kažu da ih ne iznenađuje - kaže poznanik i dodaje:

- On je težak čovek, ima lošu narav, ali je izuzetno inteligentan.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.