Sto odsto sam siguran da su znali ko smo i da su ciljano išli na nas! Oglasio se advokat Petronijević
Goran Petronijević, Foto: Printscreen/Pink

NJEGOVA VERZIJA

Sto odsto sam siguran da su znali ko smo i da su ciljano išli na nas! Oglasio se advokat Petronijević

On ističe da su Peković i on dali izjave u policiji povodom napada, ali i da je jasno da su se ciljano našli na meti ovih napadača.

Objavljeno:

Poznati beogradski advokat Goran Petronijević, kog su preksinoć zajedno sa kolegom i penzionisanim sudijom Novicom Pekovićem pretukli huligani u bašti kafića u Njegoševoj ulici na Vračaru, oglasio se prvi put nakon napada i otkrio da sumnja da je napad na njih bio ciljan, odnosno naručen.

On ističe da su Peković i on dali izjave u policiji povodom napada, ali i da je jasno da su se ciljano našli na meti ovih napadača.

“Bolje se osećam, dobro nakon svega. Konačno sam se naspavao. Bili smo u policiji, dali su nam informacije da su četvorica napadača privedena pod sumnjom da su učestvovali u ovom napadu. Mi smo, takođe, dali izjave i priložili lekarske izveštaje o povredama koje smo zadobili. Priča da su nas napali jer su mislili da smo ih prijavili za galamu, odmah otpada. Kolega Novica stanuje tu 20 godina, u tom kafiću je svakodnevno kada je u Beogradu. Svi ga u okolini znaju. Ja sa njim najmanje jednom mesečno odem u taj lokal. Drugo, dosta sam medijski eksponiran, da su to klinci koji ne gledaju televiziju, ne koriste internet, mogao bih da pomislim da je tako nešto. Ali, ja sam sto odsto siguran da su oni znali ko smo i da su ciljano išli na nas. Ko ih je platio i ko ih je nagovorio i iz kog pravca to ide – ne znam”, rekao je Petronijević i istakao da ostaje da istraga pokaže koji su motivi napada.

On je u razgovoru osvrnuo i na pisanja medija da su Pekovića i njega napali zbog prijave buke i galame koju su osumnjičeni pravili.

“Tu okolo pomenutog kafića stanuje više od 2.000 ljudi koji nisu mogli da spavaju od njihove buke, vrištanja i skakanja. Mi nismo spavali i nisu nam smetali. Sedeli smo u drugom kafiću, 20 metara od njih. Naravno da je neko od stanara pozvao policiju zbog buke, ja sam video i trenutak kada je došla i komunalna milicija i obična. Nikakvu komunikaciju sa njima lično nismo imali, niti su oni mogli da čuju našu konverzaciju, pošto se u pojedinim medijima pojavila takva informacija. Priča o pijanim i bahatim mladićima potpuno otpada”, kaže Petronijević portal Nova.rs.

Podsetimo, policija je ubrzo nakon napada uhapsila četvorica napadača koji su pretukli advokata Gorana Petronijevića i penzionisanog sudiju Novicu Pekovića, koji je bio predsednik Apelacionog suda u Novom Sadu. Napadači se sumnjiče da su u bašti jednog kafića u Njegoševoj ulici u Beogradu fizički nasrnuli na 60-godišnjeg advokata i 70-godišnjeg sudiju, tukli ih i šutirali, a zatim su ih udarali stolicama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/NovaS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.