DA LI STE GA VIDELI? Dušan zvani Džiksi nestao je u Bačkom Petrovcu, visok je 185 cm i težak 105 kilograma
Dušan Vlaisavljević zvani Džiksi, Foto: Dušan Vlaisavljević Džiksi

traži se

DA LI STE GA VIDELI? Dušan zvani Džiksi nestao je u Bačkom Petrovcu, visok je 185 cm i težak 105 kilograma

Dušan Vlaisavljević nestao je noći između nedelje i ponedeljka

Objavljeno:

Tridesetosmogodišnji Dušan Vlaisavljević Džiksi nestao je u rodnom mestu Bačkom Brestovcu. Poslednji put je viđen u noći između 10.05 i 11.05, između 00:00-00:01 časova, kada se uputio ka svojoj kući.

Dušan je visok 185 cm i težak 105 kilograma.

U opisu njegov profila piše da ima svetlo smeđu kosu i zelene oči. U noći kada mu se izgubio trag, nosio je japanke, farmerke i crni duks.

1 / 1 Foto: Dušan Vlaisavljević Džiksi

Kako bismo proverili tačnost ovih informacija pozvali smo navedni broj telefona. Javila nam se Dušanova snaja Z.V. , koja za njega ima samo reči hvale.

- Dušan je oduvek bio veseo i pozitivan mladić, bez sumnjive prošlosti. Nije imao nikakvih zaduženja niti problema. Dušan je taj dan je kosio travu, a kada je završio otišao je da pomogne drugovima. Uveče su otišli na piće, rekla je Z.V.

Saznali smo da je Dušan oko 23 časa je sa drugom G.T, na skuteru krenuo u centar grada gde su nameravali da svrate u drugi kafić, ali kako je kafe bio zatvoren uputili su se, najverovatnije ka kući.

Njih dvojica su tada poslednji put viđeni zajedno. Članovi Dušanove porodice su nakon ponoći pokušali da kontaktiraju Dušana, ali je njegov telefon od tada nedostupan.

S obzirom na to da je policijska istraga u toku, nismo uspeli da dobijemo više informacija.

Mole se svi koji imaju bilo kakva saznanja da se obrate najbližoj policijskoj stanici ili da se jave na sledeći broj telefona;

069 170 1 990

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.