GOST KAFIĆA NA VRAČARU U KOJEM SE DESIO HAOS OTKRIO ŠOK DETALJE: Sedeli smo, a onda sam ugledao ovo
Incident u širem centru Beograda, ilustracija, Foto: Printscreen

neviđene scene na vračaru

GOST KAFIĆA NA VRAČARU U KOJEM SE DESIO HAOS OTKRIO ŠOK DETALJE: Sedeli smo, a onda sam ugledao ovo

Konobar je poleteo ka njima i sapleo se, a onda sam ugledao muškarca sa maskom i uzijem, kako je mirno ušetao među goste gledajući levo i desno- opisao je atmosferu jedan od gostiju

Objavljeno:

Pojavila se informacija da je oružani napadač utrčao u jedan kafić u srcu Beograda s "uzijem" i preplašio prisutne, nešto pre 18 časova.

Kako prenosi portal Alo, oni su razgovarali sa vlasnikom objekta koji je rekao da nije bilo pucnjave i da je uviđaj u toku. Jedan od gostiju, koji je u tom trenutku bio u kafiću otkrio je za Alo šta se desilo.

- Sedeli smo, kada se odjednom začula stravična lomljava, pala su dva stola puna pića, gde su bila 3-4 nabildovana muškarca. Konobar je poleteo ka njima i sapleo se, a onda sam ugledao muškarca sa maskom i uzijem, kako je mirno ušetao među goste gledajući levo i desno. Dok su svi bežali u suprotnom pravcu, on se okrenuo i mirno išetao niz Braničevsku, laganim korakom. Par minuta kasnije, pojavila su se vozila interventne, i sve opkolili, kao na filmu - gost kafića je ispričao detalje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.