NAJMLAĐA ŽRTVA IMA SAMO 12 GODINA, DRUGA JE BILA U POODMAKLOJ TRUDNOĆI: Oni su mučki ubijeni u Leskovcu (FOTO)
U Leskovcu, Foto: RTS/Printscreen

STRAŠNA TRAGEDIJA

NAJMLAĐA ŽRTVA IMA SAMO 12 GODINA, DRUGA JE BILA U POODMAKLOJ TRUDNOĆI: Oni su mučki ubijeni u Leskovcu (FOTO)

U prvom trenutku istražiteljima nije bilo jasno da li je u pitanju četvorostruko ubistvo ili trostruko ubistvo i samoubistvo, jer je okrvavljeni mladić, izbezumljen, sedeo i ćutao

Objavljeno:

Policija je juče uhapsila Miloša Ilića (22), koji je navodno Predragov sin iz prvog braka, i proverava se da li je on počinio masakr. Stravičan zločin policiji je juče oko 14.45 sati prijavio 15-godišnji sin ubijenih Predraga i Danijele.

- Ubistvo se dogodilo najverovatnije prethodne noći, u Ulici Ratka Pavlovića. Ubica je porodici presudio sekirom - kaže izvor i dodaje da su policajci u kući zatekli stravičan prizor.

- Četiri tela, od kojih je jedno dete staro samo 12 godina, bila su u lokvama krvi, izmasakrirana. Postalo je još strašnije kad su videli da je jedna žrtva trudna, i to u poodmakloj trudnoći, jer joj se stomak video - otkriva izvor.

foto: Facebook

U prvom trenutku istražiteljima nije bilo jasno da li je u pitanju četvorostruko ubistvo ili trostruko ubistvo i samoubistvo, jer je okrvavljeni mladić, izbezumljen, sedeo i ćutao.

foto: Facebook

Međutim, prema nezvaničnim informacijama, policija je juče privela i jednog člana njihove porodice za koga je na osnovu snimaka sa sigurnosnih kamera utvrđeno da je poslednji izašao iz kuće žrtava.

foto: Facebook

Zasad se ne zna šta je motiv stravičnog zločina, ali se pretpostavlja da je masakru prethodila svađe oca i sina - kaže izvor iz istrage i dodaje da je Predragov najstariji sin bio psihijatrijski bolesnik. Porodica je bila veoma siromašna i bili su korisnici socijalne pomoći.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.