OVAJ ŽESTOKI MOMAK UPUCAN JE U POTILJAK! Družio se s mnogim zvezdama koje DOBRO ZNATE! (FOTO)
Miloš Miško Krstović, Foto: Facebook/legende devedesetih

LEGENDE DEVEDESETIH

OVAJ ŽESTOKI MOMAK UPUCAN JE U POTILJAK! Družio se s mnogim zvezdama koje DOBRO ZNATE! (FOTO)

Bio je omiljen u društvu, širokog srca, pomagao je često kome god je mogao

Objavljeno: 15:09h

Miloš Miško Krstović je rođen 14. 2. 1963. u naselju Ratkovac, opština Orahovac na Kosovu i Metohiji. Dok je još bio dete, preselio se sa roditeljima u Podgoricu. Bili su siromašni i teško su živeli.

Miško sa 16 godina odlazi u Evropu kao i mnogi drugi mladi momci tog vremena. Vratio se kao bogat , moćan i uticajan čovek. Mnogo je trošio na skupu firmiranu garderobu. Bio je poznat kao neko ko se najbolje oblači i vozi najluksuznije automobile i najbrže motore.

Poznata je priča kako je jednom u Cirihu tražio da se zatvori butik da na miru razgleda i na kraju je kupio garderobu u vrednosti od 100.000 maraka.

Bio je omiljen u društvu, širokog srca, pomagao je često kome god je mogao.

Voleo je da sedi u kafani i uživa sa prijateljima, mada nije voleo alkohol i nije pušio. Družio se sa Bajom Sekulićem, Damirom Mandićem, Samirom Usenagićem...

Nikada nije otkriveno ko ga je 13. 4. 2001. u centru grada ubio s leđa pucnjem u potiljak. Njegova žena Julija je u to vreme bila u drugom stanju. Rodila je dečaka i dala mu ime po ocu.

U grupi "Legende devedesetih" objavljene su ekskluzivne fotografije Miloša Miška Krstovića sa Jelenom Broćić, Slađom Delibašić (Đogani), Anči...

Pogledajte ih:

Više o legendama devedesetih:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.