HOROR U MAJDANPEKU, STRIC DOŠAO U POSETU PA PONUDIO DA IZMASIRA BRATANICU (26): Usledio je pravi PAKAO
pokušaj silovanja bratanice, Foto: Pixabay

došao u goste bratu

HOROR U MAJDANPEKU, STRIC DOŠAO U POSETU PA PONUDIO DA IZMASIRA BRATANICU (26): Usledio je pravi PAKAO

Nakon nekoliko dana boravka u njihovoj kući, stric se ponudio da izmasira bratanicu, na šta je ona pristala

Objavljeno:

Devojka (26) iz Majdanpeka, optužila je svog strica (55) za pokušaj silovanja. Od obljube je spaslo to što je, kako je ispričala istražnim organima, uspela da se otrgne, pobegne u kupatilo i zaključa se.

Kako se saznaje, devojkin stric je imao problem sa kućom, pa ga je brat, otac devojke, primio u njihov dom. Ona je detalje pokušaja silovanja ispričala pred istražnim organima.

Nakon nekoliko dana boravka u njihovoj kući, stric se ponudio da izmasira bratanicu, na šta je ona pristala, što je bio uvod za nemili događaj.

U tom trenutku, u kući nije bilo nikoga. Ispostavilo se, prema rečima devojke, da je stric želeo da bude intiman sa njom.

Nakon toga je pobegao iz stana svog brata. Kada su se roditelji vratili kući, devojka je roditeljima ispričala šta se dogodilo, nakon čega je slučaj prijavljen policiji. U policiji je, u prisustvu majke i oca, ispričala šta se prethodno desilo u njihovoj kući. Ubrzo nakon toga, stric je pozvan da da izjavu, ali je on negirao sve tvrdnje svoje bratanice, rekavši da je ona sve izmislila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernje Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.