KADA JE POLICIJA UPALA U KUĆU, ZATEKLA JE TROJICU MUŠKARACA! Scena u Staroj Pazovi ih je zgrozila
Policija / Ilustracija, Foto: Printscreen

DETALJAN PRETRES

KADA JE POLICIJA UPALA U KUĆU, ZATEKLA JE TROJICU MUŠKARACA! Scena u Staroj Pazovi ih je zgrozila

Kako se nezvanično saznaje, operativnim radom policija iz Stare Pazove upala je u kuću Branka M. i pronašla određenu količinu nedozvoljenih supstanci...

Objavljeno:

Branko M. (42) iz Stare Pazove kao i S.N. iz Nove Pazove uhapšeni su zbog sumnje da su posedovali i dilovali drogu.

Kako se nezvanično saznaje, operativnim radom policija iz Stare Pazove upala je u kuću Branka M. i pronašla određenu količinu nedozvoljenih supstanci.

- Policija je imala neka saznanja koja su bila inicijalna kapisla za praćenje, operativnim radom otkrivena je i adresa odakle se droga diluje. Kada su policajci upali u kuću u njoj su zatekli još trojicu muškaraca za koje se pretpostavlja da su bili kupci - objasnio je izvor Kurira upoznat sa slučajem i dodao:

- Pretresom kuće pronađeno je i istovremeno zaplenjeno više od 76 grama amfetamina, manju količinu marihuane, digitalnu vagu i drobilicu za marihuanu. Branko M. je istog trenutka uhapšen zbog postojanja sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga - rekao je naš sagovornik.

Nakon zadržavanja do 48 časova, koje je osumnjičenom odmah određeno priveden je Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici. Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana. Ubrzo nakon tog hapšenja policajsci su uhapsili i S.N. iz Nove Pazove.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.