MARKO VUKOTIĆ JE LIKVIDIRAN ISPRED DECE: Beogradska policija sada saznaje šok detalje o ubici!
Ubistvo Vukovića, Foto: Printscreen/Youtube/Masan Lekic Official

STRAŠNO

MARKO VUKOTIĆ JE LIKVIDIRAN ISPRED DECE: Beogradska policija sada saznaje šok detalje o ubici!

Naručioci su angažovali pouzdane i proverene ljude, a razlog likvidacije su najverovatnije nerašćišćeni poslovni i imovinski odnosi, a koji se povezuju i sa prodajom i prenošenjem kokaina iz Južne Amerike u Evropu

Objavljeno:

Ubistvo Marka Vukovića naručeno iz Crne Gore, a izvršilac je jedan državljanin Srbije, koji u kriminalnim krugovima važi za pouzdanog profesionalnog ubicu, saznaje Beogradska policija.

Prema pisanju Kurira, inspektori kriminalističke policije imaju i pouzdane informacije u vezi potencijalnih pomagača koji žive u Srbiji.

Naručioci su angažovali pouzdane i proverene ljude, a razlog likvidacije su najverovatnije nerašćišćeni poslovni i imovinski odnosi, a koji se povezuju i sa prodajom i prenošenjem kokaina iz Južne Amerike u Evropu.

Vuković, poreklom iz Korota, ubijen je 17. januara u Ulici Danila Lekića Španca na Bežanijskoj kosi, ispred Osnovne škole "Borislav Pekić", dok je sedeo u svom automobilu BMW X5. Nepoznati napadač je prišao vozilu i ispalio više hitaca u Vukovića. Kotoranin je, od zadobijenih povreda, preminuo na licu mesta.

Neposredno pre ubistva prešao je da živi u Srbiju, nakon višegodišnjeg boravka u inostranstvu. Bio je pouzdani i školovani pomorac koji je godinama učestvovao u švercu kokaina iz Južne Amerike u Evropu, zbog čega je verovatno i ubijen.

Kako su reporteri "Blica" saznali u razgovoru sa komšijama, Vuković je hladnokrvno likvidiran naočigled svoje porodice, žene i dece.

- Izašla sam da prošetam psa, nisam ni znala šta se tačno dogodilo, sve dok nisam videla policiju koja mi nije dala da prođem putem kojim stalno idem. Nakon toga sam videla i ženu kako govori: “Hitne nema već sat vremena, zovite je!” Žena je bila u ozbiljnom šoku a muškarac je već bio mrtav - ispričala je jedna od sugrađanki.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.