SAHRANJEN KOSMAJAC: Svi su na groblju primetili JEDNU STVAR
Foto: Dragana Udovičić

tuga

SAHRANJEN KOSMAJAC: Svi su na groblju primetili JEDNU STVAR

Cela kapela je puna venaca i suza. Pored sanduka je istaknuta njegova slika

Objavljeno: 14:50h

Dragoslav Kosmajac (67) kontroverzni biznismen, sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu. Sahrani su prisustvovali samo članovi uže porodice i manji krug prijatelja.

Prvi u kapelu došao je sin Lazar, supruga Aleksandra i dve ćerke sa unukom. Opelo je služio sveštenik iz njegove parohije sa Zvezdare. Mnoštvo venaca sa posvetama stiglo je u kapelu broj jedan na Novom groblju.

Od njega su se oprostili prijatelji i rođaci koji su zbog bezbednosnih mera nosili zaštitiu.

Svi su primetili da je bio prisutan i veliki broj policajaca.

Kosmajac uz zvuke trubača ispraćen na večni počinak: Sin Lazar održao govor, a uplakanu suprugu Aleksandru pridržavali članovi porodice.

Kosmajac sahranje uz pesmu "Tiho noći" i "A sad adio" uz zvuk trubača. Poslenjem ispraćaju prisustvovalo je stotinak ljudi, članova porodice i prijatelji. Kovčeg sa njegovim telo prekriven je vencima. Kovčeg su izneli sin Lazar i drugi članovi porodice.

Iza kovčega išla je uplakana supruga Aleksandra. Ćerke Milica i Jelena i sin Lazar.

Dragoslav Kosmajac je preminio od virusa korona u bolnici "Dragiša Mišović". Dugo je bio na respiratoru, ali nažalost nije uspeo da se izbori sa korona virusom, jer su mu oba plućna krila bila zahvaćena ovim opakim virusom.

Podsetimo, Dragoslav Kosmajac je pre pet i po godina uhapšen u svojoj kući na beogradskoj opštini Zvezdara.

Proveo je tri meseca u pritvoru i tada mu je privremeno oduzeta ogromna imovina. Međutim, odgovarao je pred sudom samo za utaju poreza i nezakonitu uknjižbu zemljišta, ali je i za ta dela oslobođen zbog nedostatka dokaza.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.