ZORAN MARJANOVIĆ SPREMA OSVETU! Ove reči uputio je Jeleninom krvniku
Zoran Marjanović, Foto: Dragan Kadić

STALNO MU JE MISLIMA

ZORAN MARJANOVIĆ SPREMA OSVETU! Ove reči uputio je Jeleninom krvniku

On naglašava da je od dana kada je njegova supruga pronađena mrtva osetio na svojoj koži stravičnu golgotu

Objavljeno:

Iako je više puta govorio o tome da je vernik, Zoran Marjanović ističe i da nije siguran da li bi uspeo da se suzdrži od poriva za osvetom kada bi saznao ko je Jelenin krvnik.

"Jeca mi je uvek u mislima i stalno se pitam ko ju je ubio i zašto. Ja sam hrišćanin, pravoslavac i, kako nam Gospod nalaže, nismo mi tu da sudimo, ali ako ikada budem saznao ko je ubio Jecu, ne znam da li ću biti dovoljno jak da ispoštujem ta hrišćanska načela", kazao je Zoran Marjanović, tačno četiri godine nakon što je njegova supruga Jelena Marjanović (33) ubijena kod nasipa u Borči.

- Vreme koje je prošlo, iskreno, ništa mi nije olakšalo. Moja tuga i bol ostali su nepromenjeni... Bol je bila još i veća kad sam pročitao patološki nalaz i saznao na kakav zverski način je ubijena, koje muke je doživela i nije preživela... - priča Marjanović, i dodaje:

- Gde god da se nalazim i šta god da radim, Jeca mi je uvek u mislima i stalno se pitam ko joj je to učinio i zašto. Čak i u momentima sreće, dok posmatram odrastanje, igru i radost naše Jane, velika bol u duši je prisutna, kao i misao da bih sve na svetu uradio da je ona sada tu. Ne mirim se sa tim da stvorenje, sa kojim sam izgradio porodicu, ljubav, život i mir, bude žrtva nekog sadiste i ženomrsca, koji je svoje bolesne porive, strasti, šta god, nahranio time što je ubio moju suprugu i majku mog deteta.

- Zaista ne znam da li bih bio dovoljno jak hrišćanin da prepustim sudbinu tog zlikovca nekakvim nadležnim organima - ogorčen je Marjanović.

On naglašava da je od dana kada je njegova supruga pronađena mrtva osetio na svojoj koži stravičnu golgotu. Na sudu je svojevremeno čak upotrebio izraz "psihički Aušvic":

- Natčovečanske muke sam preživeo... Privođenja, maltretiranja, i fizička i psihička, nasilne pokušaje iznuđivanja priznanja zločina koji nisam počinio, hapšenja, 11 meseci pritvora i evo sada mi i sude za delo sa kojim nemam apsolutno nikakve veze. I šta će sve tu biti, Bog sveti zna ali, sve u svemu, prema meni je pričinjena ogromna nepravda - zaključio je Marjanović za Informer.

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.