KALINIĆ JE DO DETALJA ISPRIČAO KAKO JE UBIO DVOJICU, RASKOMADAO IH I SAMLEO U MAŠINI ZA MLEVENJE MESA: Strašno je!
Sretko Kalinić i mašina za mlevenje mesa, Foto: Profimedia, Printscreen/Youtube

JEZIVO!

KALINIĆ JE DO DETALJA ISPRIČAO KAKO JE UBIO DVOJICU, RASKOMADAO IH I SAMLEO U MAŠINI ZA MLEVENJE MESA: Strašno je!

Utvrđeno je da je Ulemek bio organizator ubistva

Objavljeno:

Pripadnik "zemunskog klana" Sretko Kalinić priznao je hrvatskoj policiji ubistva svojih kolega iz kriminalne grupe i u tančine opisao kako je ubio Milana Jurišića i Ninoslava Konstantinovića, piše zagrebački "Nacional".

List navodi da je Kalinić ispričao da je Jurišića ubio u Španiji, da ga je doslovno raskomadao, samleo u mašini za mlevenje mesa, spakovao u plastične vrećice i bacio ih u reku.

Otkrio je i ko su mu bili pomagači u tom ubistvu, te da su stan gde su ubili Jurišića posle okrečili kako bi sakrili tragove krvi.

Kalinić je ispričao da je Konstantinovića ubio u Srbiji, da su ga zakopali blizu autoputa Zagreb - Beograd, navodi "Nacional".

Hrvatskoj policiji Kalinić je govorio i o likvidaciji nekih zaštićenih svedoka, poput Zorana Vukojevića Vuka, kojeg je, kako je rekao, ubio po nalogu Milorada Ulemeka Legije.

foto: Printscreen

Hrvatska i srpska policija nadaju se da bi se mogla početi raspetljavati pozadina atentata na bivšeg premijera Srbije Zorana Đinđića, ali i tajna funkcionisanja moćnog narkokartela pod kontrolom odbeglog Darka Šarića, pisao je "Nacional".

Za ubistvo Đinđića na po 40 godina zatvora osuđeni su Milorad Ulemek Legija i Zvezdan Jovanović, pripadnici JSO. Utvrđeno je da je Ulemek bio organizator ubistva, a da je Jovanović ispalio hice koji su usmrtili Đinđića i ranili Veruovića.

Za ovaj zločin na 30 godina osuđeni su Kalinić i Miloš Simović, koji su u bekstvu od 2003. godine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.