BELI JUGO POD PUNIM GASOM ODJURCAO U JELENINOM PRAVCU: Dragan Prvulović poslednji video Marjanoviće NA OKUPU
Policija je tražila plavi BMW koji je tada viđen, a s obzirom na to da je reč o njegovom autu, javio se stanici, Foto: Emilija Jovanović, Printscreen

SVEDOČENJE

BELI JUGO POD PUNIM GASOM ODJURCAO U JELENINOM PRAVCU: Dragan Prvulović poslednji video Marjanoviće NA OKUPU

Policija je tražila plavi BMW koji je tada viđen, a s obzirom na to da je reč o njegovom autu, javio se stanici

Objavljeno:

Na najnovijem suđenju Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge Jelene u Borči 2. aprila 2016. bilo je planirano čak sedmoro svedoka.

Iako se nisu pojavili Vid Stjepanović i Milan Vukša, svoje viđenje toga dana dao je Dragan Prvulović, tada meštanin Krnjače, koji se toga dana na nasipu našao neplanirano.

Naime, on je tražio neko mesto u blizini na kome bi njegov sin mogao da proslavi svoj rođendan sa prijateljima. S obzirom na to da su dečaci želeli da igraju fudbal, tražili su odgovarajuće mesto u prirodi.

Kaže da je tu pored kanala bila lepo ošišana trava i da je bilo golova pa su dečaci mogli bezbrižno da se igraju. Njegova tadašnja supruga, ćerka i on su sedeli na panjevima i bili su okrenuti leđima kanalu.

Dok su sedeli, video je Zorana, Jelenu i Janu na 15-ak metara od njih. Kaže da je Jelena otrčala ka nasipu, dok je Zoran uhvatio Janu za ruku i nastavili su da šetaju pored kanala prema takozvanoj deponiji. On je istakao da Marjanovićima nije video lice, ali je povezao da su to Jelena i Zoran jer su odgovarali opisu.

Nakon toga, ugledao je beli jugo koji je krenuo u Jeleninom pravcu. U autu su bila dvojica momaka, a Dragan je rekao da su pod punim gasom otišli na tamo.

Sutradan je video vesti u novinama. Policija je tražila plavi BMW koji je tada viđen, a s obzirom na to da je reč o njegovom autu, javio se stanici.

Kazao je da je video koze koje su tada dolazile iz pravca Vojne bašte.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.