AKO SE JUTKA NE POJAVI NA SUDU 11. MARTA, SLEDI MU OVA KAZNA: Suđenje ponovo odloženo
Milutin Jeličić Jutka, Foto: Printscreen

KONAČNO

AKO SE JUTKA NE POJAVI NA SUDU 11. MARTA, SLEDI MU OVA KAZNA: Suđenje ponovo odloženo

Jeličić svoj nedolazak nije opravdao, a suđenje je odloženo za sredu, 11. mart ove godine

Objavljeno:

Suđenje bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki za seksualno uznemiravanje Marije Lukić, danas nije nastavljeno pred Osnovnim sudom u Kruševcu, jer se optuženi Jeličić nije pojavio u sudu.

Jeličić svoj nedolazak nije opravdao, a suđenje je odloženo za sredu, 11. mart ove godine. Ukoliko se Jeličić ni tada ne bude pojavio u sudnici, biće priveden.

Inače, odbrana je pred današnje ročište pokušala da “izvuče” izuzeće sudije, ali je Vrhovni kasacioni sud odlučio jutros da nema odlaganja.

Marija Lukić kaže za Danas da nije razočarana što je današnje suđenje odloženo, jer je sudija pokazao integritet i naredno ročište zakazao za sledeću sredu, kao i privođenje Jeličića ukoliko se i tada ne pojavi u sudu.

– To je samo nekoliko dana odlaganja procesa, tako da nisam razočarana. Mi imamo dokaze, i očekujem da se suđenje ubrzo završi – navodi Lukić za naš list.

Podsetimo, Jeličić se nije pojavio na prethodnom ročištu 21. februara, navodno zbog zakazanog zdravstvenog pregleda. Međutim, tog dana je bio prisutan na promociji knjige predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislava Šešelja.

Jeličić će biti nosilac liste radikala u Brusu ma lokalnim izborima, a biće i na listi SRS za republičke izbore.

(Espreso.co.rs/Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.