OVO JE ČOVEK KOJEM JE OLIVERA PUCALA U GLAVU I BEZ MILOSTI GA UBILA: Ona je juče PUŠTENA NA SLOBODU!
Foto: Privatna arhiva

petnaest godina od ubistva

OVO JE ČOVEK KOJEM JE OLIVERA PUCALA U GLAVU I BEZ MILOSTI GA UBILA: Ona je juče PUŠTENA NA SLOBODU!

Njoj je Apelacioni sud ublažio kaznu

Objavljeno:

Olivera Krsmanič (35) je pre petnaest godina ubila taksistu Nezira Šišića kada je odbila da mu plati račun vožnju od 500 dinara a nakon toga ga i opljačkala. Ona je te, 2005. godine, postala prva žena koja je u Srbiji bila osuđena na 40 godina robije. Njoj je kaznu znatno smanjio Apelacioni sud pa je ona puštena mesec ipo dana pre njenog isteka.

Krsmanić je imala 20 godina kada je Šišiću pucala u potiljak nakon što ju je on dovezao na Cerak. Ona se nakon toga odvezla kod svog prijatelja Slobodana Jordanova gde su nastavili sa nedelima za koja je ona kasnije oslobođena a osuđena za ubistvo taksiste.

Oboje su nedugo posle zločina uhapšeni a Jordanov je, prilikom hapšenja ranio policajca Nenada Jelića. On je ranije u selu Mojsinje kod Čačka ubio radnika pumpe.

Kontaktirali smo suprugu ubijenog taksiste Milanu ali ona nije želela da daje izjave za medije. Inače, ona je bila prijateljica pevačice Jelene Marjanović koja je aprila 2016. godine ubijena u Borči a njih dve su pre toga razmenile sms poruke.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.