Zoranov sin bio ludo zaljubljen u maćehu, ubijenu zvezdu Granda?!
Foto: Nebojša Mandić/Dragana Udovičić

sad je i on sumnjiv

Zoranov sin bio ludo zaljubljen u maćehu, ubijenu zvezdu Granda?!

- Zoranov sin ima čudnu narav i gotovo da ne priča ni sa kim. Dok je Jelena bila živa, samo je o njoj pričao. Pred drugarima se hvalio da ima najlepšu maćehu koja peva kao slavuj i da je mnogo voli - tvrde meštani Crvenke
Objavljeno: 14:18h

Istraga u vezi sa ubistvom Jelene Marjanović (33) već mesec i po dana nije se odmakla od početka, a meštani Borče tvrde da im je najsumnjiviji Zoranov sin U. M. (17) iz prvog braka, koji je „ludo voleo svoju maćehu“, objavio je "Alo". On je zbog činjenice da je maloletan u prisustvu dede Vladimira saslušan u policiji, ali nije mogao na mnoga pitanja da odgovori. - Taj mali je nakon povratka iz policije okupljenim ljudima u njegovoj kući rekao: „Ljudi, deda je z*****o stvar!“. Bio je vidno uznemiren, a od momenta kada je nađena mrtva njegova maćeha povukao se unutar porodice, kao i ostali Marjanovići - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi. Meštani u jedan glas tvrde da iza ubistva stoji cela porodica Marjanović, jer je sve tako dobro odrađeno.

foto: Facebook/Jelena Marjanović
- Zoranov sin ima čudnu narav i gotovo da ne priča ni sa kim. Dok je Jelena bila živa, samo je o njoj pričao. Pred drugarima se hvalio da ima najlepšu maćehu koja peva kao slavuj i da je mnogo voli. Reklo bi se bio je opčinjen njome - tvrde meštani Crvenke. Inače, od prvog dana istrage sve se vrti oko porodice Marjanović. - Nema dokaza da bi iko bio uhapšen. Dok se istraga ne privede kraju svi su pod budnim okom policije. Ne može se reći ni da je ubica iz porodice Marjanović, niti da je to neko drugi. Marjanovići jesu sumnjivi jer svakodnevno iznose neke nove detalje i time remete policijsku istragu. Govore o famoznom momku koji je hteo da preskoči kuću, o Jeleninom obožavaocu, svađi između dve porodice, o čoveku sa štapom koji se šetao nasipom... - dodaje sagovornik. (Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.